reklama

Lutowe mamusie 2025

Miałam dziś prenatalne. I jest w rozsypce.
Usg wyszło ok, a krew jakoś beznadziejnie, że z wiki ryzyko było 1:123, a moje 1:37- brzmi okropnie :(
Powiedziałam, że sanco wyszło mi ok, a ta ginekolog powiedziała, że przy takim wysokim ryzyku sanco nie wystarczy i zaleca amniopunkcję.
Ryczę od kilku godzin :(

reklama
Usg wyszło ok, a krew jakoś beznadziejnie, że z wiki ryzyko było 1:123, a moje 1:37- brzmi okropnie :(
Powiedziałam, że sanco wyszło mi ok, a ta ginekolog powiedziała, że przy takim wysokim ryzyku sanco nie wystarczy i zaleca amniopunkcję.
Nie wiem czy jakieś słowa są w stanie Cię teraz pocieszyć, ale pamiętaj, że Pappa to mimo wszystko tylko statystyka, to badanie nie stwierdza, że dziecko jest chore. Wierzę, że będzie dobrze.

Beznadziejne jest to badanie Pappa, ja się zastanowię czy w ogóle je zrobię. Spróbuj móże podejść jeszcze do innego ginka na konsultację. Jeśli sanco wyszło ok, to tego bym się trzymała. U mnie pewnie będzie to samo😞. Mogę zapytać ile masz lat?

Beznadziejne jest to badanie Pappa, ja się zastanowię czy w ogóle je zrobię. Spróbuj móże podejść jeszcze do innego ginka na konsultację. Jeśli sanco wyszło ok, to tego bym się trzymała. U mnie pewnie będzie to samo😞. Mogę zapytać ile masz lat?
38
Nie konsultowałam jeszcze ze swoim ginekologiem. Mam wizytę za tydzień.
NT mam ok, usg spoko, a krew mi tak zawyżyła. 😭

38
Przy moich 42 to dopiero wyjdzie wynik, mnie to od razu na amnio wyślą. Wierzę, że u Was jest wszystko ok❤️
Moja wizyta dopiero 23. 08 będzie to mój docelowy lekarz, na razie jestem na wakacjach od 21.06 i byłam 2 x u lekarza i wakacyjnej . Dziś zaczęłam 12 tydzień

38
Skoro przezierność wyszła w porządku i kość nosowa jest obecna to myślę że nie masz powodu do niepokoju, więc glowa do góry ☺️ to jest tylko statystyka . A tym bardziej , że test Sanco wyszedł pozytywnie to tym bardziej bym się nie przejmowała ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry