reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja torbę też mam gotową tzn. stoi walizka i rzeczy mam w szafce, ale mąż i 7 letni syn wiedzą z której półki mają wszystko włożyć 🤣
Najbardziej rozśmieszyło mnie czego nie masz, bo mi do kupienia została wanienka, przewijak, materac i prześcieradła do łóżeczka, więc jedziemy na tym samym wózku 😁
U mnie też wanienka, prześcieradła i jeszcze poduszka do karmienia 😅

reklama
Ja jeżeli chodzi o wyniki badań i torbę do szpitala to jestem gotowa:) Nie mam jeszcze pościeli, przewijaka i wanienki. Ubranka mam w rozmiarze 56 i 62. Do szpitala jeszcze nie mam przyszykowanych ubranek, ale będzie to prędzej rozmiar 56
Mam do sprzedania przewijak, tzn taka nakladke na komode, swietnie pasuje do komod ikea. Daj znac, jesli ci sie podoba, podesle link do vinted :)

Załączniki

• IMG_7142.jpeg
    IMG_7142.jpeg
    141,1 KB · Wyświetleń: 51
Hej mamusie, czy ktoś może mnie pocieszyć.
Dziś w nocy mój 7 latek dostał zupełnie nagle wysokiej gorączki. Całą noc nie spałam, bo nigdy nie mogę spać gdy on jest chory. Rano pojechaliśmy do pediatry i pani doktor była pewna, że to grypa, ale test wyszedł mu negatywny. Dostaliśmy lek na grypę i powtórzenie testu wieczorem. Zrobiłam i wyszła mu blada kreseczka, a że lek jest przeciwwirusowy nawet dla niemowląt to mu podałam. Biedaczek cały dzień śpi i ta gorączka mu praktycznie nie spada.
Teraz co ze mną?Ja jestem dziś w 34 + 3 i co dalej, jak też będę miała grypę? Prawdopodobieństwo, że się nie zarażę jest chyba niskie skoro spędzam z synem każdą chwilę, nawet śpi obok mnie.
Zwariuję po prostu...

reklama
Powiedzcie mi przyszłe mamy pisze tutaj w imieniu mojej byłej partnerki z którą na codzien mam kontakt ...moja była partnerka zdradziła mnie 30kwietnia 2024 r miesiączkę miała w maju9 ale miesiączki ma niereguralne i cykl wtedy trwał 5 dni ..poszła do ginekologa w czerwcu ok 12 pojawił się na zdjęciu pęcherzyk owulacyjny o wymiarach 9mm ale był czysty uznała że nie jest w ciąży po 4.5 miesiącach ok 22-23 tygodnia ciąży wygonilem ja na badanie USG okazało się wtedy właśnie że jest w zaawansowanej ciąży ..termin porodu ma na 25luty 2025 roku czy jest możliwość że zaszła w ciążę w kwietniu 30

Do góry