Monia0731
Fanka BB :)
ja bym chciała do listopada/ grudnia. Termin na lutyDziewczyny a myślałyście już do którego miesiąca/tygodnia bedziecie chciały pracować ? ( oczywiście liczymy że wszystko u wszystkich będzie dobrze )
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym chciała do listopada/ grudnia. Termin na lutyDziewczyny a myślałyście już do którego miesiąca/tygodnia bedziecie chciały pracować ? ( oczywiście liczymy że wszystko u wszystkich będzie dobrze )
Ja mam nauczkę z poprzedniej ciazy. Chciałam pracować jak najdłużej, a przez wysiłek 2 miesiące przed porodem dostalm skurczy. Wylądowałam w szpitalu leżałam 2tyg (mega strach o małego, kroplowka za kroplowka) później musiałam leżeć plackiem w domu do końca.... masakra wstawałam tylko do wcDziewczyny a myślałyście już do którego miesiąca/tygodnia bedziecie chciały pracować ? ( oczywiście liczymy że wszystko u wszystkich będzie dobrze )
Czy heparyna jest z jakichś konkretnych powodów ? Pytam, bo sama mam mieć wprowadzoną.Cześć dziewczyny! Nieśmiało zgłaszam się do grupyjestem po 1 poronieniu w 7 tygodniu. Aktualnie, ciężko policzyć ale ok. 5-6w. Ten cykl baaaaardzo mi się przedłużył i pomieszał, a kiedy poszłam do lekarza po duphaston na wywołanie (wszystkie testy negatywne), okazało się, że jestem w ciąży
jadę na akard+ heparyna. Jak się czujecie?
Tak , teraz jest trochę lepiej niż np tydzień temu ale nadal mam takie bóle podbrzusza co jakiś czasDziewczyny, was też tak boli podbrzusze jak na okres? Czuję, jakbym dostała miesiączkę i co chwilę sprawdzam….
pierwsze poronienie w dobrze rozwijającej się ciąży, zrobiłam na własną rękę badania na trombofilie- mam mutacje ale mniej obciążającą. Konsultacja u hematologa poszła ok, nie było wskazań do heparyny. Jednak mój lekarz od razu wdrożył działo w podstacji duph+heparyna+acard i zalecił mega oszczędny styl życia. Ja jemu ufam bezgranicznie, i jestem przekonana, ze wie co robiCzy heparyna jest z jakichś konkretnych powodów ? Pytam, bo sama mam mieć wprowadzoną.
dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam.. mam nadzieję, że będzie dobrze!Tak , teraz jest trochę lepiej niż np tydzień temu ale nadal mam takie bóle podbrzusza co jakiś czas
w drugiej ciąży miałam acard, luteinę, od 30 tyg. Heparynedobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam.. mam nadzieję, że będzie dobrze!
gdy lekarz zaleciDziewczyny a myślałyście już do którego miesiąca/tygodnia bedziecie chciały pracować ? ( oczywiście liczymy że wszystko u wszystkich będzie dobrze )
Pójdę w planowany dzien miesiączki co by się nie stresować, że za małoWow super !!! Trzymamy kciuki żeby dzidziuś zdrowo się rozwijałbyłaś już na beta hcg z krwi ?
Ja jeszcze nic nie mam objawów,ale w pierwszej ciazy też nie miałam oprócz nabrzmiałych i bolesnych piersi.Czujecie już jakieś dolegliwości ciążowe?![]()