xmajloxx
Zaangażowana w BB
Nie , u mnie w badaniu genetycznym wyszła wada genetyczna u dziecka , powiedział że nie ma wskazań żeby obstawiać mnie lekami ze względu że ciąża nie rozwijała się przez tą wadę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie , u mnie w badaniu genetycznym wyszła wada genetyczna u dziecka , powiedział że nie ma wskazań żeby obstawiać mnie lekami ze względu że ciąża nie rozwijała się przez tą wadę
Brałam folik przed ciąża i dopiero od dziś zażywam Pueria unoDziewczyny jakie przyjmiecie suplementy? Kwas foliowy ? Ja biorę mama dha ale sama nie wiem teraz czy zmienić na inny czy zostać przy nim
Ja biorę też te z tym że pueria duo bo nadal karmię piersiąBrałam folik przed ciąża i dopiero od dziś zażywam Pueria uno
Gratuluje!!!!Hej dziewczyny! Ja już jestem po swojej wyczekiwanej wizycie iiii... Będą bliźniaki! Jestem w takim szoku,ale teraz najważniejsze aby się dzieciątka dobrze rozwijałyz OM termin mam na 4 lutego,a z wielkości dzieci na 14 lutego. Czyli obecnie jestem w 5,5 tygodniu .
@Paulina9525 ale miałam nosa !!! gratulacje kochanaWow super ! Piękny przyrost@Paulina9525 nie masz w rodzinie bliźniaki?
czasem właśnie w ciąży bliźniaczej pęcherzyk jest widoczny później w macicy
![]()
Ale cudownie!Hej dziewczyny! Ja już jestem po swojej wyczekiwanej wizycie iiii... Będą bliźniaki! Jestem w takim szoku,ale teraz najważniejsze aby się dzieciątka dobrze rozwijałyz OM termin mam na 4 lutego,a z wielkości dzieci na 14 lutego. Czyli obecnie jestem w 5,5 tygodniu .