la_mariquita
Moderator
w pierwszej i drugiej ciąży brałam mama dha premium+ i teraz też biorę.Dziewczyny jakie przyjmiecie suplementy? Kwas foliowy ? Ja biorę mama dha ale sama nie wiem teraz czy zmienić na inny czy zostać przy nim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w pierwszej i drugiej ciąży brałam mama dha premium+ i teraz też biorę.Dziewczyny jakie przyjmiecie suplementy? Kwas foliowy ? Ja biorę mama dha ale sama nie wiem teraz czy zmienić na inny czy zostać przy nim
Wow, mamy ten sam termin wg OM, a jaka kolosalna różnica w betachGratulacje dla wszystkich przyszłych mamusiek
Nieśmiało się witam.
OM 19.05
Beta 17.06 1574
Beta 19.06 3701 (131%)
Wg kalendarzy termin na 20/02.
W poniedziałek będę się umawiać do lekarza na USG.
Na pokładzie mamy już pięciolatkę![]()
do zapłodnienia mogło dojść między 25 a 30 majaWow, mamy ten sam termin wg OM, a jaka kolosalna różnica w betachmusiałaś mieć bardzo wcześnie owulacje
tylko, że u mnie OM była 15.05.
![]()
właśnie się zastanawiam że ta beta dosyć duża w porównaniu do innych biorąc pod uwagę podobny czas OMWow, mamy ten sam termin wg OM, a jaka kolosalna różnica w betachmusiałaś mieć bardzo wcześnie owulacje
![]()
właśnie się zastanawiam że ta beta dosyć duża w porównaniu do innych biorąc pod uwagę podobny czas OMWow, mamy ten sam termin wg OM, a jaka kolosalna różnica w betachmusiałaś mieć bardzo wcześnie owulacje
![]()
ja w pierwszej ciąży przyjmowałam prenatal a teraz już od listopada sam kwas foliowy a od stycznia Pregna unow pierwszej i drugiej ciąży brałam mama dha premium+ i teraz też biorę.
ja w pierwszej ciąży przyjmowałam prenatal a teraz już od listopada sam kwas foliowy a od stycznia Pregna unow pierwszej i drugiej ciąży brałam mama dha premium+ i teraz też biorę.
Oj tak podwójne szczęścieAle cudownie!
U mnie dzisiaj beta 78,9, w piątek powtórzę.