Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a jak to plamienie ? Zmniejsza się czy cały czas jest takie samo ?Mnie całymi dniami mdli, jem małe porcje. Od tygodnia leżę i nie ruszam się z lozka, czekam jak młoda jutro pójdzie do przedszkola to w ogóle będzie lajcikpiersi tez mnie bolą, mam jakieś „wielkie” ( jak na moje skromne B
) i obrzmiałe. Jeszcze tydzien muszę wytrzymać do kolejnej wizyty. Cały czas się stresuje i doszukuje w swoim organizmie dziwnym objawow. Cały czas mam plamienie:/
Jeżeli ciąża się utrzyma to na bank kupuje poduszkę ciążowa bo to było moje zbawienie w 1 ciazy![]()
Hej, u mnie już dzisiaj wjechała drzemka, dalej brak apetytu na slodycze, rosołek był taki pysznyDziewczyny jak dzisiaj samopoczucie ?![]()
Poducha w C super!!! Ja korzystam od 2 lat, kupilam w biedronce i czytam książki sobie ♡ co do aktywności spacerki z mężem, sprzątanie, normalnie , zobaczymy jak dalej będę się czućJa się już pogubiłam w swoim apetycieraz mam takie zachcianki , dziś jadłam ogórka kwaszonego , a za chwilę ciasto
a za chwilę nie mogę patrzeć na jedzenie i mnie mdli … dziś wstałam rano i w ogóle nie czułam objawów , ale starałam się nie panikować , po południu wszystko wróciło i teraz leżę jak wrak z kołderką i podusią
dziewczyny korzystałyście kiedyś z poduszek ciążowych ? Ja całe życie śpię na brzuchu , teraz głównie na boku , ale czytałam o tych poduszkach w kształcie „U” czy „C” , może któreś z Was korzystały i mają jakieś doświadczenia ?
Dziewczyny jak u Was z aktywnością fizyczną ? Ja przed ciążą sporo ćwiczyłam siłowo , teraz mam przerwę , myślałam że będę sobie chodzić na spacery itd ale kompletnie nie mam siły :/ nie wiem czy to moje lenistwoczy ten trymestr mnie tak męczy że lepiej narazie przeczekać a potem będzie lepiej
![]()
Jak super to czytać, bo jak mnie nie boli to świruje, to samo jak boli, niby czytałam że normalne ale zaraz myśli okres ...Ojej … widzę że nie tylko ta ciąża od początku z przygodami
Ufff … oby to zwiastowało że krwiaczek się wchłonął i wszystko się pięknie układa
Kurczę powiem Ci szczerze że ja też mam cały czas takie uczucie kłucia , rozpierania , bólu … cięzko to nawet opisać , myślałam że to minie ale jutro zaczynam 8 tydzień i jest to nadal odczuwalne .
Mam takie uczucie jakby coś mi cały czas lekkiego leżało na brzuchu i cały czas siku. Czy w drugim trymestrze to mija ?Haha ja miałam tak samo , teraz trochę się już do tego przyzwyczaiłam ale jak wstaję rano i czuję się za dobrze to pierwsza myśl : „czy jest wszystko ok „. Potem czuję jakieś kłucie , piersi bolą to trochę oddycham z ulgą ale na samym początku byłam non stop w toalecie - raz siku raz sprawdzić czy nie mam okresu![]()
Trzymam kciuki by było dobrzeMnie całymi dniami mdli, jem małe porcje. Od tygodnia leżę i nie ruszam się z lozka, czekam jak młoda jutro pójdzie do przedszkola to w ogóle będzie lajcikpiersi tez mnie bolą, mam jakieś „wielkie” ( jak na moje skromne B
) i obrzmiałe. Jeszcze tydzien muszę wytrzymać do kolejnej wizyty. Cały czas się stresuje i doszukuje w swoim organizmie dziwnym objawow. Cały czas mam plamienie:/
Jeżeli ciąża się utrzyma to na bank kupuje poduszkę ciążowa bo to było moje zbawienie w 1 ciazy![]()