Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne dwie kreskiJa dzisiaj zrobilam sobie drugi test bo sprzątałam w szafce i znalazłem czysty sprzed 8 lat haha jak staraliśmy się o Laurę.
7t5dW którym tugodniu jestes?![]()
Dziewczyny ja też po wizycieMaluszek ma 2,6 cm , termin z USG 02.02 . Dziś przez chwilę słyszałam serduszko
24 lipca mam już prenatalne
![]()
Ja urodziłam się 13. lutegoJa tez po wizycie. Mały ludzik rośnie i ma się dobrzekrwiaka prawie już nie ma
mam się dalej oszczędzać, ale mogę wrócić do żywych. L4 mam do końca lipca i na prenatalne umówiłam się na 30 lipca. Termin 13 luty, ale i tak urodzę wcześnie bo już mi powiedziała że będzie cesarka bo mam cienka bliznę. Uff
![]()
Odstawiłam jakoś na początku ciąży, właśnie podczas poprzedniej anginy. Ja w zasadzie kawy nie lubię, a dobijałam już do kilku dziennie. Teraz czasem wypiję mrożoną, bo taką uwielbiam, ale u mnie to już wtedy bardziej mleko z kawą niż kawa z mlekiemJa jajniki też czuje. Kluje raz jeden raz drugi ale tak bylo również w moich dwoch poprzednich ciążach. Też czułam jajniki i plecy też. Piszcie po wizytach. Ja czekam do jutra do 13.40. Napiszę po. Mam pytanie do was pijecie kawkę? Czy odstawilyscie? Ja kocham kawę i robię sobie takie 2 łagodne z ekspresu.
Ja przed ciążą kochałam kawę … na początku ciąży piłam 1 do 2 lekkich kawek codziennie , od 8 tygodnia w ogóle kawa mi nie wchodziła , robiłam jedną i piłam po 2 łyki maks więc teraz już praktycznie w ogóle nie robię . Lekarz powiedział mi że do dwóch dziennie lekkich kawek mogę pićJa jajniki też czuje. Kluje raz jeden raz drugi ale tak bylo również w moich dwoch poprzednich ciążach. Też czułam jajniki i plecy też. Piszcie po wizytach. Ja czekam do jutra do 13.40. Napiszę po. Mam pytanie do was pijecie kawkę? Czy odstawilyscie? Ja kocham kawę i robię sobie takie 2 łagodne z ekspresu.