xmajloxx
Zaangażowana w BB
A dostałaś coś na te plamienie? Powtórzyło się?Trzymam mocno kciukija też miałam plamienie , byłam wtedy w 7 tygodniu, poszłam na USG i okazało się że wszystko jest dobrze . Oby u Ciebie też było wszystko super
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dostałaś coś na te plamienie? Powtórzyło się?Trzymam mocno kciukija też miałam plamienie , byłam wtedy w 7 tygodniu, poszłam na USG i okazało się że wszystko jest dobrze . Oby u Ciebie też było wszystko super
![]()
Wiem próbuje być spokojna, ale pierwsza ciaze właśnie w 6 tyg poronilam I stąd też ten strach. Niedługo na szczęście mam wizytę więc wszystkiego się dowiem.. mam nadzieję,że powie ze wszystko jest dobrze@xmajloxx ja na początku 6 tc dostałam krwawienia, okazało się ze był to krwiak. Dostalam duphaston, wczoraj krwiaka nie byłow pierwszej ciazy tez plamilam tak na początku ciazy. Czasem poprostu tak jest. Będzie dobrze
![]()
Utrogestan dopochwowo. Już się nie powtórzyło. Wczoraj lekarz mi go odstawił bo powiedział że wszystko wygląda okej. Trzymamy kciukiA dostałaś coś na te plamienie? Powtórzyło się?
Nie spotkałam się z odstawianiem luteiny, gdy już się ją bierze aż do 11-12tyg. Słuchaj swojej intuicji.Ja już po wizycie. Ogólnie wszystko dobrze, narazie widac sam pecherzyk ciazowy. Ogólnie to na 1 wizycie jak zaszłam w ciaze bylam u innego gina i on mi kazał brac luteine (jestem po poronieniu) a dziś byłam u tego co chciałam prowadzić ciaze i powiedziałam mu o tym plamieniu a on powiedział, że nie widzi wskazań do bracia luteiny i kazał odstawić. I nic nie przepisał Ogólnie jest zdania co ma być to będzie.. i kazal przyjsc dopiero za miesiac. To bedzie 10 tydzien... Nie wiem czy się nie umówić jeszcze do innego lekarza.. tak samo tsh mam 2.9 poprzedni lekarz kazał brac leki żeby zmniejszyć a ten mówi że taka może być... sama nie wiem co myśleć..
A wiesz z jakiej przyczyny było poronienie ?Ja już po wizycie. Ogólnie wszystko dobrze, narazie widac sam pecherzyk ciazowy. Ogólnie to na 1 wizycie jak zaszłam w ciaze bylam u innego gina i on mi kazał brac luteine (jestem po poronieniu) a dziś byłam u tego co chciałam prowadzić ciaze i powiedziałam mu o tym plamieniu a on powiedział, że nie widzi wskazań do bracia luteiny i kazał odstawić. I nic nie przepisał Ogólnie jest zdania co ma być to będzie.. i kazal przyjsc dopiero za miesiac. To bedzie 10 tydzien... Nie wiem czy się nie umówić jeszcze do innego lekarza.. tak samo tsh mam 2.9 poprzedni lekarz kazał brac leki żeby zmniejszyć a ten mówi że taka może być... sama nie wiem co myśleć..
Dziwne podejście ma ten lekarz... Ja na Twoim miejscu umówiła bym się do innego. Moja ginekolog jak jeszcze nie wiedziałam że będę miała bliźniaki,a miałam plamienie i jej o tym powiedziałam to od razu dała mi luteinę i do tej pory biorę(ale plamienia nie ma). Także no może idź do innego i zobacz co ten drugi Ci powie.Ja już po wizycie. Ogólnie wszystko dobrze, narazie widac sam pecherzyk ciazowy. Ogólnie to na 1 wizycie jak zaszłam w ciaze bylam u innego gina i on mi kazał brac luteine (jestem po poronieniu) a dziś byłam u tego co chciałam prowadzić ciaze i powiedziałam mu o tym plamieniu a on powiedział, że nie widzi wskazań do bracia luteiny i kazał odstawić. I nic nie przepisał Ogólnie jest zdania co ma być to będzie.. i kazal przyjsc dopiero za miesiac. To bedzie 10 tydzien... Nie wiem czy się nie umówić jeszcze do innego lekarza.. tak samo tsh mam 2.9 poprzedni lekarz kazał brac leki żeby zmniejszyć a ten mówi że taka może być... sama nie wiem co myśleć..