Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym poszła do innego lekarza. Mocno niefajne podejście do ciebie i twojej ciszy przedstawił, oczywiście to moje subiektywne zdanie. Na 100% znajdziesz o wiele lepszego. Z jakich okolic jesteś?Ja już po wizycie. Ogólnie wszystko dobrze, narazie widac sam pecherzyk ciazowy. Ogólnie to na 1 wizycie jak zaszłam w ciaze bylam u innego gina i on mi kazał brac luteine (jestem po poronieniu) a dziś byłam u tego co chciałam prowadzić ciaze i powiedziałam mu o tym plamieniu a on powiedział, że nie widzi wskazań do bracia luteiny i kazał odstawić. I nic nie przepisał Ogólnie jest zdania co ma być to będzie.. i kazal przyjsc dopiero za miesiac. To bedzie 10 tydzien... Nie wiem czy się nie umówić jeszcze do innego lekarza.. tak samo tsh mam 2.9 poprzedni lekarz kazał brac leki żeby zmniejszyć a ten mówi że taka może być... sama nie wiem co myśleć..
Ale to dobrze, że za tydzieńNarazie dalej będę brała luteine a do innego lekarza umówiłam się, ale dopiero za tydzień![]()
kleszcze potrafią się gdzieś w ubraniach skitrać i później podgryzają. Jeeeju, no to sporp nowych stresów. Trzymaj się!Ja za to konsultowałam moja noge z sąsiadka, która jest lekarzem. Mówi, ze mega brzydko to wyglada i nie widziała nigdy czegoś takiegoraczej to rumień od kleszcza, mogłam go nawet nie widzieć. Skonsultuje z koleżanka która jest zakaźnikiem i da mi jutro antybiotyk ;(
Dobrze ze się umówiłaś do innego. Moim zdaniem bardzo późno ci kazał ponownie przyjść...w 10tc to ja bym nie wyczekała tyleNarazie dalej będę brała luteine a do innego lekarza umówiłam się, ale dopiero za tydzień![]()