Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już tak miałam spotkać się z październikowa mama to pośpieszyłam się z porodem o 5 tygodnispotkacie się na porodówce i nie będziecie wiedziały że się znacie z forum
Mówiłaś temu na nfz że chodzisz prywatnie ? Zastanawiam się właśnie co mu powiedzieć bo i te luteine przyjmujeJa chodzę na NFZ i prywatnie. Na nfz właśnie by badania mieć darmowe
Ufff co za ulga@kindulek to dobrze, ze chociaż mężów mamy innych![]()
Ufff co za ulga
Ja myślałam o Żeromskim, słyszałam że są dość mocno nastawieni na karmienie piersią na czym mi dość mocno zależy. Ale jeszcze przyjdzie czas na analizowanie szpitaliale słyszałam że organizują dni otwarte gdzie można się umówić i przyjść na oglądanie sali porodowych i poporodowych - fajna opcja!
Ty też rodziłaś w 2019, dobrze kojarzę?Już tak miałam spotkać się z październikowa mama to pośpieszyłam się z porodem o 5 tygodni
Tak, miałam być październikowa mama. A skończyło się na wrześniuTy też rodziłaś w 2019, dobrze kojarzę?U mnie z listopada zrobił się październik, więc i teraz obstawiam, że styczeń bardziej prawdopodobny.