dosiasamosia
Fanka BB :)
Powiedzcie mi dziewczyny które miały już ciążę za sobą - jeśli nie chcemy płci znać, tylko zapisanie na kartce - muszę sama ciągle przypominać czy lekarze się pytają, czy chcemy znać płeć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
że się wtrącę, to ja mówiłam zawsze przed USG, że tak chcę i gender reveal party udanePowiedzcie mi dziewczyny które miały już ciążę za sobą - jeśli nie chcemy płci znać, tylko zapisanie na kartce - muszę sama ciągle przypominać czy lekarze się pytają, czy chcemy znać płeć?
no właśnie nam moja przyjaciółka będzie organizować imprezę, dlatego nie chcemy znać tylko dostać kartkęże się wtrącę, to ja mówiłam zawsze przed USG, że tak chcę i gender reveal party udane![]()
my robiliśmy sami, przygotowałam dla doktorka kartkę z małą kopertą - zapisał, schował do koperty i tak przekazaliśmy do sklepu z balonamino właśnie nam moja przyjaciółka będzie organizować imprezę, dlatego nie chcemy znać tylko dostać kartkę![]()
ale dobrze wiedzieć będę nosić kartkę z kopertą na wizyty aż będzie wiadomomy robiliśmy sami, przygotowałam dla doktorka kartkę z małą kopertą - zapisał, schował do koperty i tak przekazaliśmy do sklepu z balonami![]()
Ja na wejściu do gabinetu już krzyczałam, że będę chciała kartkęPowiedzcie mi dziewczyny które miały już ciążę za sobą - jeśli nie chcemy płci znać, tylko zapisanie na kartce - muszę sama ciągle przypominać czy lekarze się pytają, czy chcemy znać płeć?
Byłam tylko u jednego lekarza, więc nie wiem, czy można generalizować, ale wydaje mi się, że bezpieczniej mówić samemu przed, szczególnie na późniejszych etapach, łatwo im się może wymsknąć.Powiedzcie mi dziewczyny które miały już ciążę za sobą - jeśli nie chcemy płci znać, tylko zapisanie na kartce - muszę sama ciągle przypominać czy lekarze się pytają, czy chcemy znać płeć?
Masz fart. Ja przez dwa tygodnie (mniej więcej od planowanej miesiączki) myślałam że potwornie zatrułam się kebabem.Obytrzymam za nas kciuki
Strasznie dziwne jest ta mysl że cos w nas rosnie I jeszcze nic nie czuc i w moim przypadku zadnych jakis wiekszych objawow.