reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama

Załączniki

• IMG_1666.jpeg
    IMG_1666.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 34
🙋🏻‍♀️ cześć dziewczyny, nieśmiało przysiądę. U mnie już test ewidentnie pozytywny, termin według aplikacji 2. Luty 2026. Bety nie sprawdzam. Pierwsza ciąża rozwiązana 4. Luty 2023 - córcia ☺️ mam nadzieję, że wszystko potoczy się pozytywnie. Termin u gina 24. Czerwca , dziś 4+5 🤰🏼
Milego weekendu

Załączniki

• IMG_1776.jpeg
    IMG_1776.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 54
Jeśli mogę się wtrącić w sprawie suplementów to polecę wam prenatal Uno. Mają też w składzie DHA 🙂
mniejsze kapsułki i po 2 na dzień i też tylko 800 jednostek aktywnego folianu

Załączniki

• IMG_1812.png
    IMG_1812.png
    204,3 KB · Wyświetleń: 22
🙋🏻‍♀️ cześć dziewczyny, nieśmiało przysiądę. U mnie już test ewidentnie pozytywny, termin według aplikacji 2. Luty 2026. Bety nie sprawdzam. Pierwsza ciąża rozwiązana 4. Luty 2023 - córcia ☺️ mam nadzieję, że wszystko potoczy się pozytywnie. Termin u gina 24. Czerwca , dziś 4+5 🤰🏼
Milego weekendu
witamy 😁 no to znowu Luty 😁😁😁 też mam córkę z 2023 ale z sierpnia 🙈

Jeśli mogę się wtrącić w sprawie suplementów to polecę wam prenatal Uno. Mają też w składzie DHA 🙂
mniejsze kapsułki i po 2 na dzień i też tylko 800 jednostek aktywnego folianu
i cena lepsza 😂😂 może następnym razem kupię ale w poprzedniej ciąży miałam mega mdłości i pamiętam że jak zmieniłam na inne witaminy to odrazu wymiotowałam jak je brałam 🤢 tylko te z HealthyLabs mi wchodziły 😬 mam nadzieję że ominę tym razem mdłości, ale z drugiej strony martwi mnie brak objawów oprócz uczucia jak na przeziębienie 🥵

i cena lepsza 😂😂 może następnym razem kupię ale w poprzedniej ciąży miałam mega mdłości i pamiętam że jak zmieniłam na inne witaminy to odrazu wymiotowałam jak je brałam 🤢 tylko te z HealthyLabs mi wchodziły 😬 mam nadzieję że ominę tym razem mdłości, ale z drugiej strony martwi mnie brak objawów oprócz uczucia jak na przeziębienie 🥵
W rossmanie chyba jeszcze taniej niż doz.
U mnie też słabo z objawami, zmęczenie, słaby apetyt i trochę mnie rano muli. Czasami coś zakłuje w podbrzuszu i wyskoczyły mi dwa prychole na brodzie 🤬 czuję się jak nastolatka.
Ja czekam na termin u gina i tak już na nic więcej wpływu nie mam poza zdrowym odżywianiem i wspomaganiem suplementacją 😉 jakoś mam wrażenie, że w tej drugiej ciąży to głowa trochę spokojniejsza mimo iż wiadomo, że na tak wczesnym etapie to wszystko się może zdarzyć. Może też dlatego tak podchodzę, bo udało nam się w pierwszym cyklu starań, pierwsza ciąża była jednak jakiś 4:5 cykl i wtedy wiadomo już się trochę inne myśli pojawiały 🫠

witamy 😁 no to znowu Luty 😁😁😁 też mam córkę z 2023 ale z sierpnia 🙈
Hehe my chcieliśmy dokładnie 3 latka różnicy. Też ze względu na moją córkę, która do przedszkola idzie wrzesień 2026 nie chciałam terminu na koniec roku albo drugą połowę żeby nie dokładać jej więcej wrażeń. Tak to będzie miała chociaż trochę czasu żeby się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości

reklama
Do góry