LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że drugi jest wyraźniejszyPowiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
witamycześć dziewczyny, nieśmiało przysiądę. U mnie już test ewidentnie pozytywny, termin według aplikacji 2. Luty 2026. Bety nie sprawdzam. Pierwsza ciąża rozwiązana 4. Luty 2023 - córcia
mam nadzieję, że wszystko potoczy się pozytywnie. Termin u gina 24. Czerwca , dziś 4+5
Milego weekendu
i cena lepszaJeśli mogę się wtrącić w sprawie suplementów to polecę wam prenatal Uno. Mają też w składzie DHA
mniejsze kapsułki i po 2 na dzień i też tylko 800 jednostek aktywnego folianu
W rossmanie chyba jeszcze taniej niż doz.i cena lepszamoże następnym razem kupię ale w poprzedniej ciąży miałam mega mdłości i pamiętam że jak zmieniłam na inne witaminy to odrazu wymiotowałam jak je brałam
tylko te z HealthyLabs mi wchodziły
mam nadzieję że ominę tym razem mdłości, ale z drugiej strony martwi mnie brak objawów oprócz uczucia jak na przeziębienie
![]()
Hehe my chcieliśmy dokładnie 3 latka różnicy. Też ze względu na moją córkę, która do przedszkola idzie wrzesień 2026 nie chciałam terminu na koniec roku albo drugą połowę żeby nie dokładać jej więcej wrażeń. Tak to będzie miała chociaż trochę czasu żeby się przyzwyczaić do nowej rzeczywistościwitamyno to znowu Luty
też mam córkę z 2023 ale z sierpnia
![]()
ja mam synka z września 2023witamyno to znowu Luty
też mam córkę z 2023 ale z sierpnia
![]()