Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
superMam zarodeczek prawie 7 mm z serduszkiem![]()
wiem, że żaden szpital nie zrobi cc na żądanie. Po prostu wiem psychicznie, że u mnie sn odpada, więc jestem gotowa na wizytę u różnych specjalistów. ja ostatnie o czym marzę to ponowne przechodzenie przez to co miałam przy pierwszym porodzie![]()
mi kazali leżeć, bo przy każdym minimalnym ruchu uciekało tętno dziecka. Położna, która ze mną była nie ukrywała swojego przerażenia, co również nie dodało mi jakiejkolwiek otuchy…
Właśnie chciałam pisać, że najdroższe będą te porody, gdzie urodził się wcześniak, a takie standardowe to raczej drogie nie sąPobyt mojego wcześniaka od porodu do wypisu prawie 300tys![]()
Bardzo Ci współczuję. Akurat ja wszystkie 3 porody wspominam dobrze i zdecydowanie wolę sn niż cesarkęwiem, że żaden szpital nie zrobi cc na żądanie. Po prostu wiem psychicznie, że u mnie sn odpada, więc jestem gotowa na wizytę u różnych specjalistów. ja ostatnie o czym marzę to ponowne przechodzenie przez to co miałam przy pierwszym porodzie![]()
Pięknie!Mam zarodeczek prawie 7 mm z serduszkiem![]()
To tylko sie cieszyć jak nie masz objawów. Może łaskawy bobas jest dla ciebieGratuluję wam serduszeki tak Wan zazdroszczę
mam nadzieję, że dołączę do Was z tydzień ale kurczę wgl nie mam tu żadnych objawów prawie
nie wiem d zy to przez to że prawie nic nie robię bo dziadkowie zajmują się wnuczką, więc większości leżę sobie czy po prostu nie mam ich
![]()