reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Hej, jeszcze ja :D długo się zastanawiałam czy dołączyć do lutowych czy marcowych, bo termin wyliczony według aplikacji na 28.02 ;) W tym cyklu miałam trochę spóźnioną owulację, teraz jestem najprawdopodobniej w w 4+0. Mam nadzieję, że zostanę tu dłużej, chociaż biorę pod uwagę wszystkie scenariusze ze względu na stwierdzoną endometriozę i adenomiozę.

Beta robiona od 10 dpo, co dwa dni : 9, 47, 92.
Progesteron: 30

To mamy praktycznie ten sam etap, mi wychodzi termin na 27.02 😉

Jak się czujesz? Mnie dzisiaj obudziły mdłości 🤢

Mdłości mnie jeszcze nie dopadły, ale strasznie mnie piersi bolą, to od początku bardzo daje mi wciry. Na jeden dzień mi trochę odpuściły, ale tak to dzień w dzień dotknąć się dosłownie nie mogę. 🙈
Myślałam wczoraj, że jak stanik zdejmę po domu to będzie lżej, ale było jeszcze gorzej. 🤣

To mi według daty transferu wychodzi 26.02. i piersi bolą mnie tylko wieczorami po Prolutexie, a mdłości mam rano po Euthyroxie i w trakcie dnia od czasu do czasu jakby coś chciało się zaczynać, ale jem i znikają. :D

Ja to wam powiem że się wczoraj załamałam 🙈 babcia i siostra powiedziały że już mi brzuszek widać 😳 i poszłam do lustra, tak patrzę i faktycznie, brzuch taki jak w poprzedniej w 2 trymestrze miałam 😳😳😳

A to może dlatego mnie nie biorą, bo często coś podjadam. Chociaż jakiś owocek, warzywo. 😀
Może tak być i oby tak w sumie zostało, bo to lepsze niż niepowściągliwe wymioty ciężarnych, trust me. 😂 W sumie i tak jest jeszcze wcześnie, więc jeszcze wszystko przed nami... Badasz jeszcze betę? Kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę?

reklama
Do góry