Paulina9303
Fanka BB :)
Moja mala zaraz 2 lata 5 msc o dalej ciągniemy ten cyrkJa syna kp prawie 2 lata. Teraz aż tyle nie chcemiałam cc, nie wiem sama co lepsze..
Na szczęście tylko do spania i czasami niestety jeszcze nocki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja mala zaraz 2 lata 5 msc o dalej ciągniemy ten cyrkJa syna kp prawie 2 lata. Teraz aż tyle nie chcemiałam cc, nie wiem sama co lepsze..
U nas odstawienie poszło bardzo sprawnie, ja bardziej przeżyłam niż mały..Moja mala zaraz 2 lata 5 msc o dalej ciągniemy ten cyrkz kp
Na szczęście tylko do spania i czasami niestety jeszcze nocki.![]()
Hej, jeszcze jadługo się zastanawiałam czy dołączyć do lutowych czy marcowych, bo termin wyliczony według aplikacji na 28.02
W tym cyklu miałam trochę spóźnioną owulację, teraz jestem najprawdopodobniej w w 4+0. Mam nadzieję, że zostanę tu dłużej, chociaż biorę pod uwagę wszystkie scenariusze ze względu na stwierdzoną endometriozę i adenomiozę.
Beta robiona od 10 dpo, co dwa dni : 9, 47, 92.
Progesteron: 30
Jak się czujesz? Mnie dzisiaj obudziły mdłościTo mamy praktycznie ten sam etap, mi wychodzi termin na 27.02![]()
Jak się czujesz? Mnie dzisiaj obudziły mdłości![]()
To mi według daty transferu wychodzi 26.02. i piersi bolą mnie tylko wieczorami po Prolutexie, a mdłości mam rano po Euthyroxie i w trakcie dnia od czasu do czasu jakby coś chciało się zaczynać, ale jem i znikają.![]()
Może tak być i oby tak w sumie zostało, bo to lepsze niż niepowściągliwe wymioty ciężarnych, trust me.A to może dlatego mnie nie biorą, bo często coś podjadam. Chociaż jakiś owocek, warzywo.![]()
Mięśnie już wcześniej miały niezły "trening", więc to możliwe, że tym razem będzie widać szybciej.Ja to wam powiem że się wczoraj załamałambabcia i siostra powiedziały że już mi brzuszek widać
i poszłam do lustra, tak patrzę i faktycznie, brzuch taki jak w poprzedniej w 2 trymestrze miałam
![]()