Paulina9303
Fanka BB :)
Na grupie lutowej 2023 tak właśnie byłoaaa rozumiemno ja jak będzie tu wszytko dobrze to też skończę jako styczniowa bo CC będzie
zresztą te nasze terminy na poacztek lutego to i tak mogą okazać się styczniowymi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na grupie lutowej 2023 tak właśnie byłoaaa rozumiemno ja jak będzie tu wszytko dobrze to też skończę jako styczniowa bo CC będzie
zresztą te nasze terminy na poacztek lutego to i tak mogą okazać się styczniowymi
![]()
Też miałam indukcję. Udało się, ale była ogólnie tragedia. Ja w ciąży brałam też prenatal duo on ma w składzie żelazo i mi hemoglobina z początku ciąży ok 12 podniosło się na koniec do ponad 13. Straciłam podczas porodu tyle krwi, że hemoglobina spadła do 9 i dziś myślę, że te tabsy uratowały mi życie bo gdyby spadło jeszcze więcej to miałabym przetaczanie krwi albo bym im tam odleciała na kozetce … nie wspominam dobrze tego dniano mi na ten moment aplikacja pokazuje termin na 3 luty. Ja nie biorę nawet próby SN pod uwagę. Po mojej traumie z wywoływanym porodem, który i tak zakończył się cc nawet nie chcę o tym myśleć.
u mnie wskazanie ortopedyczne ze względu na operację bioder w wieku nastoletnimTeż miałam indukcję. Udało się, ale była ogólnie tragedia. Ja w ciąży brałam też prenatal duo on ma w składzie żelazo i mi hemoglobina z początku ciąży ok 12 podniosło się na koniec do ponad 13. Straciłam podczas porodu tyle krwi, że hemoglobina spadła do 9 i dziś myślę, że te tabsy uratowały mi życie bo gdyby spadło jeszcze więcej to miałabym przetaczanie krwi albo bym im tam odleciała na kozetce … nie wspominam dobrze tego dnia
Co u Ciebie poszło nie takv
Witamycześć dziewczyny, nieśmiało przysiądę. U mnie już test ewidentnie pozytywny, termin według aplikacji 2. Luty 2026. Bety nie sprawdzam. Pierwsza ciąża rozwiązana 4. Luty 2023 - córcia
mam nadzieję, że wszystko potoczy się pozytywnie. Termin u gina 24. Czerwca , dziś 4+5
Milego weekendu
Oni tak chętnie nie przetaczają. Tylko tak gadają. Mnie wypuścili z hemoglobina około 7.5 już dwa razy ze szpitala.Też miałam indukcję. Udało się, ale była ogólnie tragedia. Ja w ciąży brałam też prenatal duo on ma w składzie żelazo i mi hemoglobina z początku ciąży ok 12 podniosło się na koniec do ponad 13. Straciłam podczas porodu tyle krwi, że hemoglobina spadła do 9 i dziś myślę, że te tabsy uratowały mi życie bo gdyby spadło jeszcze więcej to miałabym przetaczanie krwi albo bym im tam odleciała na kozetce … nie wspominam dobrze tego dnia
Co u Ciebie poszło nie takv
Hejka, ja jestem ze styczniowych mam. Chcę tylko napisać, że w obecnej ciąży prawie się załamałam, bo kreska zamiast ciemnieć, to ewidentnie zjaśniała. Oba testy robione z porannego moczu. Okazało się, że sporo wypiłam na noc i rano ten mocz był bardzo rozcieńczony. Po dwóch godzinach kreski były już ciemniejsze, a przyrost bety potwierdził, że jest wszystko w porządkuPowiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
Jak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiejMyślicie że jest sens jutro iść na betę ?mam ortopedę na 13 i tak myślę czy przed nie wpaść na betę odrazu
chciałam w niedzielę powiedzieć naszym rodzicom, bo przychodzą na dzień dziecka i tak w sumie jakbym miała wynik to trochę pewniej by było
w sumie i tak niezależnie co będzie byśmy im powiedzieli, ale jakby wiedząc że wciąż rośnie to tak jakoś pewniej mam wrażenie
![]()
u mnie dalej wyników brak. Cały dzień czekania i odświeżanie co kilka minutJak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiej
Więc jak masz ochotę możemy jutro razem sprawdzać wyniki co 5 minut