LiliankaKornelka
Moderator
ok, to idęJak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiej
Więc jak masz ochotę możemy jutro razem sprawdzać wyniki co 5 minut
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok, to idęJak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiej
Więc jak masz ochotę możemy jutro razem sprawdzać wyniki co 5 minut
Wiecie że teoretycznie nie musimy mieć jeszcze objawów.ok, to idęprzez brak jakiś konkretnych objawów zaczynam schizowac więc może zrobię
tylko będę musiała zrobić w innym laboratorium .. myślicie że bardzo może to wpłynąć ?
niby wiem i wszystkie te objawy właśnie mamWiecie że teoretycznie nie musimy mieć jeszcze objawów.
Chyba pierwszym objawem jaki teraz może być to uczucie ciągnięcia w brzuchu czy bolesność piersi. Ale i te objawy teoretycznie mogą wystąpić przed okresem![]()
Chyba dopiero od 5/6 tyg zaczynają się takie typowe objawy gdy beta jest na wysokim poziomie.
A sory jeszcze zmęczenie, sennosc i takie przeziębieniowe uczucie może sugerować że coś się dzieje. Ale w okresie zimowym to też może zmylić
dokladnie, to dopiero początekMam wyniki. Beta cale 17.3tak wiec ciąża jest, oby tylko beta ładnie przyrastała. Po cichu liczyłam na nieco wyższy wynik, ale w sumie czego się spodziewać jak wczoraj pojawił się cień cienia
![]()
tak sobie teraz popatrzyłam jak przy poprzedniej ciąży to wyglądało. I było tak, że 20.01 wieczorem wyszedł mi właśnie taki cień, a betę zrobiłam dopiero 25.01 i była 189dokladnie, to dopiero początekgratuluję i trzymam kciuki zeby rosła
a na pewno będzie
![]()
Wtrącę się troszkę, beta jest ok, ja jak zobaczylam duszka na teście, to na drugi dzień beta była 19, powodzenia !Mam wyniki. Beta cale 17.3tak wiec ciąża jest, oby tylko beta ładnie przyrastała. Po cichu liczyłam na nieco wyższy wynik, ale w sumie czego się spodziewać jak wczoraj pojawił się cień cienia
![]()
a ja właśnie sprawdzałam że z córką miałam 1700 2 dni po spóźnionej miesiączce i 2800 po 48h.. albo mają jakieś inne przeliczniki w laboratorium i moje jutrzejsze badanie tam (salve) nie wiele mi da do tego z Medicovera, albo zaczęłam się właśnie martwic o obecnątak sobie teraz popatrzyłam jak przy poprzedniej ciąży to wyglądało. I było tak, że 20.01 wieczorem wyszedł mi właśnie taki cień, a betę zrobiłam dopiero 25.01 i była 189
a nie.. to była różnica po 1 dniu. Bo pierwsza 29 grudnia i druga 30 grudniaa ja właśnie sprawdzałam że z córką miałam 1700 2 dni po spóźnionej miesiączce i 2800 po 48h.. albo mają jakieś inne przeliczniki w laboratorium i moje jutrzejsze badanie tam (salve) nie wiele mi da do tego z Medicovera, albo zaczęłam się właśnie martwic o obecną![]()
Pytanie który to był dzień po owu. Ja też porównałam z poprzednią ciąża i beta w 28 dniu była ponad 1200 a kolejna 2000 (nie pamiętam. A teraz takie 71 to nic z tym że zrobione znacznie wcześnieja ja właśnie sprawdzałam że z córką miałam 1700 2 dni po spóźnionej miesiączce i 2800 po 48h.. albo mają jakieś inne przeliczniki w laboratorium i moje jutrzejsze badanie tam (salve) nie wiele mi da do tego z Medicovera, albo zaczęłam się właśnie martwic o obecną![]()