reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja pierwszego syna rodziłam też latem to z ciuchów tylko leginsy były potrzebne. Z drugim początek grudnia. Ale było długo ciepło. Wystarczył ciepły sweterek i ponczo

Wgl mówiłam że nie będę sobie robić nadzieji a tu już zakupy planuję, imiona wybieram 🙈🙈🙈 mam nadzieję że to dobry znak ale ostatnio czuję taki spokój wewnętrzny. Trochę się stresuję wizyta ale wierzę że będzie dobrze ☺️

ja również… zastanawiam się jak to będzie wyglądało, jak dam radę z 2, jak będę się psychicznie czuła po drugim dziecku. Mam nadzieję że nie dopadnie nas taki kryzys z partnerem jak dopadł przy córce.. trochę musiało zająć czasu aż doszliśmy do porozumienia.. nie potrafię sobie na razie tego nawet wyobrazić 🙈🙈
Ja też obawiam się tego jak damy rade i moja psychika.. żeby to wszystko bylo ok🙈

Ja prawdę mówiąc kupiłam trochę rzeczy dla siebie, głównie spodnie różnego rodzaju i legginsy, ale też mam parę bluzek.
Moje ciuchy przedciążowe za długo mi nie posłużą bo fasony są zazwyczaj albo mało rozciągliwe albo obcisłe, a nie oversizowe... Nie mogę sobie wyobrazić wciskania się w nie. 😵‍💫 Latem jeszcze mam masę sukienek więc to zda egzamin, ale ciuchy sezon jesień/zima, oj...

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj najadłam się strachu, rano idę do toalety i widzę czerwona plamę krwi... jako że jestem już po jednym poronieniu spodziewałam się najgorszego. Przygotowałam sobie nawet torbę do szpitala. Napisałam do mojej ginekolog, przyjeła mnie poza kolejką na usg i na szczęście wszystko dobrze, mamy 7+3, wielkość idealna, serducho bije. Mam zwiększony duphaston i zalecenie żeby się oszczędzać. Plamienia podobno zdarzają się bardzo często, ale tak czy siak trzeba konsultować się zawsze z lekarzem :)

Do góry