reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
ja z moim od marca nie rozmawiam XD o ciazy pewnie wie juz z l4 🤷🏼‍♀️

Jak to? 🤣
Ja nie przewiduję L4 więc z kodu na L4 się u mnie nie dowiedzą. Mój plan to praca do samego końca już. Aczkolwiek tak sobie myślę, że i tak pro forma coś kiedyś muszę im powiedzieć, żeby z porodówki nie telefonować.
Wobec tego tak się zastanawiam, kiedy wypada powiedzieć, żeby też nie zostali z przysłowiowym gołym zadkiem. 🤔

Jak to? 🤣
Ja nie przewiduję L4 więc z kodu na L4 się u mnie nie dowiedzą. Mój plan to praca do samego końca już. Aczkolwiek tak sobie myślę, że i tak pro forma coś kiedyś muszę im powiedzieć, żeby z porodówki nie telefonować.
Wobec tego tak się zastanawiam, kiedy wypada powiedzieć, żeby też nie zostali z przysłowiowym gołym zadkiem. 🤔

Jeśli wszystko będzie dobrze na badaniu 10.07 to planuję powiedzieć szefowej jak najszybciej. Mamy teraz ważny moment na projekcie, którego finał ma się odbyć jak byłabym na macierzyńskim. Chciałabym pracować do świąt, albo do stycznia i te ostatnie parę tygodni spędzić na przygotowaniu się

reklama
Do góry