reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamusie 2026

mnie mdlosci dopadaja juz raz za jakis czas jeden dzien mam drugi nie ciekawe czy ten etap mam juz za soba czy jeszcze wroci🙈 za to sennosc o matko moglabym spac caly czas 😅

reklama
Ja od początku ciąży zleciałam już 4 kg, dla mnie jedzenie może nie istnieć, a jak coś zjem to utrzymać w żołądku też cieżko, ale się zmuszam… :)

Hejka. Ja dopiero teraz bo jakiś taki trudny czas. Muszę parę spraw ogarnąć. Jutro też ciężki dzień się zapowiada.
Fajnie że dziś było ciut chłodniej i łatwiej było żyć.

Jestem po wizycie. Wszystko w porządku. Rośnie a serducho bije 171. Lekarka twierdzi że ok.

reklama
Do góry