Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow lekarz się nie czepia ?Ja od początku ciąży zleciałam już 4 kg, dla mnie jedzenie może nie istnieć, a jak coś zjem to utrzymać w żołądku też cieżko, ale się zmuszam…![]()
w poprzedniej ciąży też tak miałamJa od początku ciąży zleciałam już 4 kg, dla mnie jedzenie może nie istnieć, a jak coś zjem to utrzymać w żołądku też cieżko, ale się zmuszam…![]()
oh anaketon uratowal mi dzis dzien w pracy.Ja dziś makabrycznie, walczę z żołądkiem od obudzenia się. Coś czuję, że wiele lepiej to za szybko nie będzie.
U mnie niestety nie działa plus smak jest tragiczny, sam w sobie wywołuje dodatkowo odruch wymiotnyoh anaketon uratowal mi dzis dzien w pracy.
Polecam, na mdlosci![]()
Z tego typu preparatów jest jeszcze Imbifem.U mnie niestety nie działa plus smak jest tragiczny, sam w sobie wywołuje dodatkowo odruch wymiotny![]()
uuu a mi właśnie smakujeU mnie niestety nie działa plus smak jest tragiczny, sam w sobie wywołuje dodatkowo odruch wymiotny![]()