Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w skrócie stresuje się wizytą w srodeCo tam u was dziewczyny? Bo nie bylo mnie tutaj kilka dni![]()
Mogą chcieć doprowadzić do stworzenia jakiegoś powodu, nie wiem. Bo niby czemu mieliby nie chcieć kombinować, skoro teraz za długo nie popracuję i pewnie już nigdy nie wrócę? Nie wiem jaka będzie ich reakcja.Ale dlaczego mieliby dyscyplinarnie Cię zwolnić? Jesli nie mają żadnych podstaw do tego to nie mogą tego zrobić. A rozmawiałaś o L4?
A mieszkasz w domku czy w mieszkaniu? Ja tez wolę na trawkę do rodzicóww skrócie stresuje się wizytą w srodewracam jutro z tygodniowego wyjazdu z córką i teściową i dzisiaj czuje się mega słabo - nie wiem czy to psychika czuje ze wracam czy co
ale na działce zawsze czuje się lepiej niż w domu
![]()
W ciazy nie mogą Cie zwolnićMogą chcieć doprowadzić do stworzenia jakiegoś powodu, nie wiem. Bo niby czemu mieliby nie chcieć kombinować, skoro teraz za długo nie popracuję i pewnie już nigdy nie wrócę? Nie wiem jaka będzie ich reakcja.
Jeszcze nie mówiłam w ogóle o ciąży w pracy.
W ciazy nie mogą Cie zwolnić![]()
Mogą chcieć doprowadzić do stworzenia jakiegoś powodu, nie wiem. Bo niby czemu mieliby nie chcieć kombinować, skoro teraz za długo nie popracuję i pewnie już nigdy nie wrócę? Nie wiem jaka będzie ich reakcja.
Jeszcze nie mówiłam w ogóle o ciąży w pracy.
w domkuA mieszkasz w domku czy w mieszkaniu? Ja tez wolę na trawkę do rodziców![]()