Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak to, co się stało?Ja się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()
Ja się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()
Ale przełożyli mi na dziśCo..??? Co Ty mówisz?!
Przecież jutro wizytę miałaś mieć.
Ale przełożyli mi na dziś
Ojej to super, bardzo się cieszęJa po wizyciekropek już duży, bo tak się kręcił, obracał, raczkami i nóżkami machał
ale nie wiem ile ma cm bo się zagadałam z lekarzem, widziałam tylko że z pomiaru 10+1 a powinno być 9+6 więc podgonił
Powiedział że serduszko bije ładnie, szybko, nic nie wskazuje na to żeby coś było nie tak więc mam się nie martwić i spokojnie czekać do prenatalnych. Ten najgorszy moment pod względem szansy poronienia niby za nami więc wierzę że będzie dobrze
Pytałam o zaparcia i powiedział że mogę wziąć ten lacut.losum czy jakoś tak ale w pierwszej kolejności to dieta - dużo wody, jabłek, suszonych owoców o orzechów i powinno być lepiejsyrop już w ostateczności
o nie.. tak mi przykroJa się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()
I mnie też od paru dni lepiejkomuś już odpuszczają mdłości same z siebie. U mnie od paru dni już spokój mam wrażenie. 10+4
Aż nie wiem co powiedzieć...Ja się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()