w tym samym i najlepiej o tej samej godzinieWitamy. To jutro będzie długi dzień dla nas
Ja też czekalam do 19. Telefon ci chwila sprawdzałam.
A myślicie że można w innym laboratorium zrobić? Czy lepiej w tym samym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w tym samym i najlepiej o tej samej godzinieWitamy. To jutro będzie długi dzień dla nas
Ja też czekalam do 19. Telefon ci chwila sprawdzałam.
A myślicie że można w innym laboratorium zrobić? Czy lepiej w tym samym?
O nie ! Jak muszę to mogę w tym samym . Ale planuję godzinę późniejw tym samym i najlepiej o tej samej godzinie![]()
mysle ze bedzie okO nie ! Jak muszę to mogę w tym samym . Ale planuję godzinę później
Ostatnio jechałam przed pracą więc o 7 tam byłam
ja narazie bez wiekszych objawow, bol podbrzusza i pelniejsze piersiPisałam, że poza zmęczeniem i lekkim bólem podbrzusza to nie mam objawów… ale mój facet chyba może mieć inne zdanie bo chyba mocna mi na wahania nastroju poszło![]()
ja też już poZ tymi nastrojami to według mnie jest tak że faceci sami doszukują. Mój tez juz powiedział... Zaczyna się z humorami... A ja przyczepiłam się o to co zawsze![]()
Ja już po oddaniu krwi.
ja tez po pobraniu, trzymam kciuki za wasze betyZ tymi nastrojami to według mnie jest tak że faceci sami doszukują. Mój tez juz powiedział... Zaczyna się z humorami... A ja przyczepiłam się o to co zawsze
Ja już po oddaniu krwi.
ja bym pewnie skonsultowała, chociazby do zmiejszenia stresuU mnie znowu stres ... Brzuch pobolewa i zobaczyłam zabarwiony śluz.
Więc leżę z nadzieją że będzie Dobrze.
Zastanawiam się czy jutro iść do lekarza.