reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja niby z OM dzisiaj 10+4 (chyba bo już się pogubiłam 🙈) a od poniedziałku czuję się gorzej niż na początku 🥵🥵 tak mi się chce spać i mdli i wgl najchętniej bym leżała pod kocem 🙄🙄
Nie wiem czy ta pogoda tak wpływa na mnie, że jak tylko jest brzydko to i ja się ujowo czuję czy co 🥵🥵🥵
ja dzisiaj 9+3, wczoraj miałam Wam pisać, że ostatnio coś mdłości mi minęły, nawet trochę energii wróciło itp, a dzisiaj uderzyło dwa razy bardziej i mdłości i przykuło mnie do łóżka 🙈😅 tak więc ja już nawet nie myślę, że jest lepiej co by nie zapeszać 😂

reklama
Ja niby z OM dzisiaj 10+4 (chyba bo już się pogubiłam 🙈) a od poniedziałku czuję się gorzej niż na początku 🥵🥵 tak mi się chce spać i mdli i wgl najchętniej bym leżała pod kocem 🙄🙄
Nie wiem czy ta pogoda tak wpływa na mnie, że jak tylko jest brzydko to i ja się ujowo czuję czy co 🥵🥵🥵
Ja jestem chyba 10+3 albo 10+5, wg ostatniego USG 10+3 ale dokładnie mi powie ginekolog na prenatalnych przez te moje wydłużone cykle. Wiesz co chyba jest ten tydzień taki, ja od dwóch dni znowu mam mdłości i też bardzo duże zmęczenie i ból głowy, a już było lepiej parę dni temu. Może być też od pogody, liczę na to bo myślałam że już mdłości przechodzą.. jestem na leku xonvea a i tak niedobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry