nagi🥀
Fanka BB :)
Ja 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?Ja mam 38 lat, zaczęłam 10 tydzień ciąży. Bóle w podbrzuszu się u mnie skończyły, ale dokuczają mi mdłości i ogromna senność
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?Ja mam 38 lat, zaczęłam 10 tydzień ciąży. Bóle w podbrzuszu się u mnie skończyły, ale dokuczają mi mdłości i ogromna senność
Ja 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?
Dlaczego?Mnie matka urodziła mając 38 lat.![]()
Ja mam jej to trochę za złe, ale "poradziła" sobie.
Dlaczego?
Ja mam 35.Jest tu przyszła mamusia bliższa 40 ?W których tygodniach jesteście? Jak samopoczucia ? Macie bóle ciągle w podbrzuszu ? Ja jakoś mam mały apetyt. Zapachy np kiełasy odrzucają... I te bóle piersi i wieczna senność ....
W kwietniu skończył 6.Oo a z siostry się nie cieszył? Może akurataczkolwiek nastolatkowie…..
![]()
![]()
oooo a ile syn ma lat??? Ale cudowniefantastyczna reakcja i zachowanie, takie dojrzałe
![]()
Jako dziecko mnie to nie złościło bardzo, ale złości teraz. Wiesz, teraz moi rodzice mają prawie 70 lat, ja prawie 30 i niekoniecznie mogę na nich polegać momentami bo u nich już zdrowie nie jest te.
Ogólnie, urodziłam się relatywnie zdrowa mimo ciąży w takim wieku, matula wróciła relatywnie do formy. Plus minus, było ok.
Nie badałam.Dziewczyny po ivf, badalyscie zarodki?
NieJa 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?