reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja będę chodzić na NFZ i do LuxMedu. Na NFZ mam lekarza który wypisuje mi wszystkie potrzebne leki na refundację, zawsze znajdzie się do niego jakaś wizyta ale niestety o USG mogę pomarzyć. Za to w LuxMedzie są lepsi lekarze, z USG na miejscu a ja też wolę mieć dwie opinie. Zawsze lekarze wiedzą, że chodzę jeszcze gdzieś :)
no i dobrze. Ja pierwsza ciąże prowadziłam tylko prywatnie, tutaj zaczęłam na NFZ, ale prywatnie będę robić głównie usg ☺️

Wczoraj niecałe 11, dzisiaj dopiero mam termin okresu wg aplikacji (a według mnie raczej za jakieś 2 dni). Nie wiem kiedy była owulacja bo się nie staraliśmy i tego nie śledziłam, ale z objawów obstawiam że jestem dzisiaj jakoś 10-11dpo
to wyłapałaś betę wcześniej ode mnie 😅 ja w piątek miałam 17.3 ☺️

Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może być 🙂 W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa 😅
Witamy ❤️

to chyba ta pogoda. Ja też dopiero wróciłam od lekarza z takim bólem głowy więc tylko zjadłam i leżę plackiem.. dostałam duphaston i skierowanie na usg w poniedziałek. Planujecie prowadzić ciążę prywatnie czy na NFZ?
Ja planuję chodzić i tak i tak. Mam pakiet medyczny, więc tak naprawdę cała ciążę mogę prowadzić prywatnie, ale moja lekarka na NFZ to złota kobieta, a znowu mój lekarz prywatny to ciężki człowiek, ale też super ginekolog głównie specjalizujący się w ciążach.
no wlansie ja chodze prywatnie ale zastanawiałam sie czy tez wlansie nie chodzic i na nfz i prywatnie, jak to jest np z karta ciazy itd ?

reklama
Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może być 🙂 W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa 😅
cześć, gratuluje ☺️☺️

Do góry