Paulina9303
Fanka BB :)
Taa i to cały nie tylko na doleDziewczyny, a pokazuje się Wam już brzuszek?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taa i to cały nie tylko na doleDziewczyny, a pokazuje się Wam już brzuszek?
ja dzisiaj tym detektorem znalazłam bobasa dokładanie nad ta kością łonową, lekko pod blizną po ccczyli zaczynamy rosnąćjuż się zastanawiałam czy to ja tylko tak mam czy jednak nie sprawdza się teoria że jeszcze jest za wzgórkiem, może jest ale jelita i wszystko podchodzi do góry. Bo płód może malutki kilka centymetrów ale pęcherzyk ma więcej cm.
Ja mam wrazenie ze tez cos mi juz zaczyna puchnacDziewczyny, a pokazuje się Wam już brzuszek?
Ja mam identycznie, teraz aktualnie mieszam sok grejpfrutowy z woda, plus herbaty owocowe wchodza. Dzis zrobilam podejscie do kawy inki i nie weszlaMnie właśnie jakoś do słodkiego nie ciągnie. Tyle co mieszam sok jabłkowy z wodą, bo woda mi teraz średnio podchodzi i chyba tyle ze słodyczy.![]()
o tak, herbatki owocowe złotoJa mam identycznie, teraz aktualnie mieszam sok grejpfrutowy z woda, plus herbaty owocowe wchodza. Dzis zrobilam podejscie do kawy inki i nie weszla![]()
Tego objawu akurat nie mamMacie taki jakiś dziwny posmak w ustach? Ja już któryś dzień czuję cały czas. Jak jem to okej, ale przełykam ostatni kęs jedzenia i znów to samo...
U mnie nie widać, chociaż ja zauważam zmianę kształtu brzuchaDziewczyny, a pokazuje się Wam już brzuszek?
Haha, ja codziennie rano patrzę na opakowanie Inki i szybko zamykam szafkę, bo niby mam ochotę, ale wiem, że będę żałować.Ja mam identycznie, teraz aktualnie mieszam sok grejpfrutowy z woda, plus herbaty owocowe wchodza. Dzis zrobilam podejscie do kawy inki i nie weszla![]()
o jak przeszkadza to juz brzuszek na pewno sie pojawia, na szczescie tak działa natura ze nie pozwoli nam na wiele rzeczy i tym samym spanie na brzuchu. Ja śpię tylko na brzuchuTo ja podobnie mam też się zastanawiam czy to od progesteronu. Rano podobnie mam mniejszy, a potem rośnie, rośnie i na wieczór wywala mi bebzolna brzuchu od kilku dni nie jestem w stanie spać jak tylko się położę to czuję że mnie uciska i się budzę
@Kasienkaol masz już rozpiskę kiedy i jak będziesz schodzić z progesteronu?
Wy miałyście tylko jedną wizytę w klinice i później już poza kliniką? Ja jak byłam w 22dpt to myślałam, że to ostatni raz i dostanę rozpiskę, ale lekarka powiedziała mi, że chce mnie jeszcze raz zobaczyć. Po czym miałam kolejną wizytę w piątek, a ona kazała mi się umówić na kolejną wizytę, bo chce sama zejść z leków. A ja oczywiście wzięłam sobie do serca, że będzie tylko jedna wizyta serduszkowa w klinice i zdążyłam umówić swojego lekarza, a ten z prywatnego ubezpieczenia jak byłam po skierowania, kazał mi przyjść za 2 tygodnie. Więc mam teraz wizyty co tydzień, ale muszę przełożyć tego jednego, bo to bez sensu trochę.![]()