reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
mnie w 1 ciazy kusilo ostatecznie nie kupilam bo wszyscy odradzali a teraz znowu mnie kusi🙈
ja tez polecam. Duzo osob mi odradzało bo „mozna nie wyczuć tętna i z paniką na IP” itp itd. Ale ja byłam po poronieniu zatrzymanym i do lekarza i tak chodziłam co 2 tygodnie, bo psychicznie nie dawałam rady. A jak odpaliłam detektor to rano sobie sprawdzałam i się uspokoiłam ☺️jak nie znalazłam to szłam coś porobić i próbowałam znowu 🙈

ja też się boje tych prenatalnych 🙈 jeszcze te pierwsze mam u innej kobitki więc wgl nie wiem jak ona je przeprowadza. Dopiero 1 sierpnia mam u mega genetyka i tam to prawie godzinę trwa badanie 🙈

Na pewno wszystko będzie dobrze 💕 masz jakieś powody żeby się martwić że coś może wyjść?
Raczej mało prawdopodobnie, bo najpoważniejsze choroby raczej mamy wykluczone ale ja i tak za każdym razem drże idąc na USG. Czy nadal jest ok i czy serduszko bije.

Raczej mało prawdopodobnie, bo najpoważniejsze choroby raczej mamy wykluczone ale ja i tak za każdym razem drże idąc na USG. Czy nadal jest ok i czy serduszko bije.
rozumiem Cię w 100% ☺️ robiłam wszystkie 3 prenatalne i też się każdego bałam mimo że na każdym USG słyszałam że wsyztko ok… już chyba tak po prostu jest że się martwimy o to maluchy

Jednak pójdę na wizytę w piątek... Ostatnia morfologię miałam 2 tygodnie temu i wszystko było w normie 😔

Załączniki

• IMG_20250716_153304.jpg
    IMG_20250716_153304.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 47
Jednak pójdę na wizytę w piątek... Ostatnia morfologię miałam 2 tygodnie temu i wszystko było w normie 😔
Ja ze styczniówek, ale odchylenia masz po pierwsze minimalne i dokładnie wszystkie są charakterystyczne dla ciąży- np. podwyższone leukocyty, ale te odchylenia są tak na granicy, że take it easy, jest wszystko ok 👌😊

Nie masz się czym martwic, odchylenia są nie wielkie a też w ciąży są inne widełki niż wskazują laboratoria :) ostatnio też miałam morfologię lekko poza normą i gin mnie uspokajał że jest wszystko ok

reklama
Do góry