chyba sie skusze..Ja bardzo polecamNie raz było tak że nie czułam ruchów przez dłuższy czas, więc zaraz detektor w dłoń i jak usłyszałam że serduszko bije to się uspokajałam
A że córka była bardzo mało ruchliwa, to nerwy były często
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba sie skusze..Ja bardzo polecamNie raz było tak że nie czułam ruchów przez dłuższy czas, więc zaraz detektor w dłoń i jak usłyszałam że serduszko bije to się uspokajałam
A że córka była bardzo mało ruchliwa, to nerwy były często
![]()
ja tez polecam. Duzo osob mi odradzało bo „mozna nie wyczuć tętna i z paniką na IP” itp itd. Ale ja byłam po poronieniu zatrzymanym i do lekarza i tak chodziłam co 2 tygodnie, bo psychicznie nie dawałam rady. A jak odpaliłam detektor to rano sobie sprawdzałam i się uspokoiłammnie w 1 ciazy kusilo ostatecznie nie kupilam bo wszyscy odradzali a teraz znowu mnie kusi![]()
Raczej mało prawdopodobnie, bo najpoważniejsze choroby raczej mamy wykluczone ale ja i tak za każdym razem drże idąc na USG. Czy nadal jest ok i czy serduszko bije.ja też się boje tych prenatalnychjeszcze te pierwsze mam u innej kobitki więc wgl nie wiem jak ona je przeprowadza. Dopiero 1 sierpnia mam u mega genetyka i tam to prawie godzinę trwa badanie
Na pewno wszystko będzie dobrzemasz jakieś powody żeby się martwić że coś może wyjść?
rozumiem Cię w 100%Raczej mało prawdopodobnie, bo najpoważniejsze choroby raczej mamy wykluczone ale ja i tak za każdym razem drże idąc na USG. Czy nadal jest ok i czy serduszko bije.
Ja ze styczniówek, ale odchylenia masz po pierwsze minimalne i dokładnie wszystkie są charakterystyczne dla ciąży- np. podwyższone leukocyty, ale te odchylenia są tak na granicy, że take it easy, jest wszystko okJednak pójdę na wizytę w piątek... Ostatnia morfologię miałam 2 tygodnie temu i wszystko było w normie![]()
Baaaardzo delikatne odchylenia. Myślę, że nie masz się czym martwićJednak pójdę na wizytę w piątek... Ostatnia morfologię miałam 2 tygodnie temu i wszystko było w normie![]()
Nie masz się czym martwic, odchylenia są nie wielkie a też w ciąży są inne widełki niż wskazują laboratoriaJednak pójdę na wizytę w piątek... Ostatnia morfologię miałam 2 tygodnie temu i wszystko było w normie![]()