nicola27
Fanka BB :)
Ja tak miałam. Co więcej jeden był mega niezadowolony jak zobaczył czyjs wpis. Dlatego komu nie trzeba to bym nie mówiła że chodzę do dwócha mialas tak ze jeden zalecal cos innego a drugi tez cos innego?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam. Co więcej jeden był mega niezadowolony jak zobaczył czyjs wpis. Dlatego komu nie trzeba to bym nie mówiła że chodzę do dwócha mialas tak ze jeden zalecal cos innego a drugi tez cos innego?![]()
Raczej niea mialas tak ze jeden zalecal cos innego a drugi tez cos innego?![]()
na pewno nie ma nic w systemach. A przynajmniej nie było te 2 lata temu. Nawet jak do internisty szłam czy coś to sama musiałam informować o ciąży. Nie ma żadnego rejestru ciąż.no wlasnie mnie to zastanawia czy to nie jest w systemie czy cos czy nie maja jakis obiekcji, jestem w tym kompletnie zielona
Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może byćW lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa
![]()
Dzięki, ale do radości to mi jeszcze dalekoWow!
Mega gratulacje!
A teraz miałaś cesarkę czy udało się sn?
Dzięki, ale do radości to mi jeszcze dalekoUdało się SN
![]()
O matko! Gratki!Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może byćW lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa
![]()
ja idę w czwartek. Tak mi zalecił lekarzIdzie ktos moze jutro na bete ?ja se chyba podskocze ostatni juz raz przysiegam
![]()