U mnie też dalej mdłości, ból głowy i osłabienie, ale pocieszam się że to dobry znak, że dobrze działają hormonyHej. Jak tam babeczki się czujecie ? Jak brzuszki ? Rosną![]()
Nie mogę się doczekać prenatalnych i też się stresuje żeby wszystko było ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też dalej mdłości, ból głowy i osłabienie, ale pocieszam się że to dobry znak, że dobrze działają hormonyHej. Jak tam babeczki się czujecie ? Jak brzuszki ? Rosną![]()
ja właśnie też robiłam i fajnie się wraca teraz do tych zdjęćtak, ja w pierwszej ciąży robiłam co tydzień od prenatalnych o potem taki fajny kolaż sobie zrobiłam![]()
ja mam tak samo, młody 41+3 urodzonyJa tak samo robilam, zawsze w tej samej sukience i w tym samym miejscu, koncowe zdjecie mam z 41tc bo mala urodzila sie po terminie tydzien![]()
niestety ciągle trzymająJeszcze nie ustąpiły ? Kurcze ja ciągle mam nadzieję że to zaraz minieteż się stresuje tymi badaniami ale jeszcze 2 tygodnie ... Będzie dobrze
![]()
U mnie nadal mdłości po jedzeniu, ogólne zmęczenie, senność, brzuch rosnie, od wczoraj czuje pośrodku rozciąganie, ewidentnie czas na luźniejsze rzeczy! Codziennie rano mam nadzieję, że mdłości już minęły, ale niestety chyba to jeszcze trochę potrwaHej. Jak tam babeczki się czujecie ? Jak brzuszki ? Rosną![]()
piekne wiadomosciOto moja fasolka, całe 4,09 cm
Wszystko dobrze. Lekarz wznowił mi duphaston do kolejnej wizyty. Pierwszy raz słyszałam serduszko![]()
Wydaje mi się, że mam mocno wyostrzony węch, ale u mnie raczej w drugą stronę, że jak psikam się innym antyperspirantem niż zawsze, to na początku ciężko znieść mi jego zapach. Z perfumami mam podobnie, bo je uwielbiam, ale teraz wystarczy mi jeden psik przed wyjściem i czasem nawet to dla mnie za dużo.Dziewczyny czy Wy też tak czujecie zapachy mocno?
Śmieszna sprawa, ale tak mnie denerwuje mój własny pot, że muszę kilka razy dziennie myć pachę(jedną tylko lewą) mam jakiś naturalny antyperspirant z rosmana z masła migdałowego, ale nie zawsze daje radę. Może macie jakieś super sprawdzone naturalne antyperspiranty?
cudownieOto moja fasolka, całe 4,09 cm![]()
Wszystko dobrze. Lekarz wznowił mi duphaston do kolejnej wizyty. Pierwszy raz słyszałam serduszko![]()
Ja bardzo odczuwam źle zapachy proszkow do prania i plynow, niektorych perfum meza tezDziewczyny czy Wy też tak czujecie zapachy mocno?
Śmieszna sprawa, ale tak mnie denerwuje mój własny pot, że muszę kilka razy dziennie myć pachę(jedną tylko lewą) mam jakiś naturalny antyperspirant z rosmana z masła migdałowego, ale nie zawsze daje radę. Może macie jakieś super sprawdzone naturalne antyperspiranty?