Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesli kogoś jeszcze nie wpisałam to przypomnijcie mi się bo mogło mi to uciec przez ostatnie kilka dniwpisujemyi zapraszamy do udzielania się
![]()
Ja poproszę prenatalne 14.08.Jak się dziś czujecie? Ja wczoraj, ale przez sytuacje z córką cały dzień nie miałam czasu myśleć o mdłościach a przez cały dzień zjadłam tylko rano 1 tosta i o 18 obiad
Dzisiaj znowu mdli i chyba znowu będzie![]()
a ma kiedy masz wstępną datę porodu?Ja poproszę prenatalne 14.08.
U mnie co prawda bez wymiotów, ale mam spore mdłości i ostatnio często mnie boli głowa. Na szczęście od czwartku idę na dwutygodniowy urlop i to mnie trzyma przy życiu![]()
wczoraj u nas ta pogoda była taka dziwna, ogólnie totalnie nic nam się nie chciało, a mieliśmy urodzinowego grilla u rodziny.. ale pół dnia czułam się źle i było mi tak niedobrze, a drugie pół dnia czułam się zmęczona i było mi ciężko an żołądkuJak się dziś czujecie? Ja wczoraj, ale przez sytuacje z córką cały dzień nie miałam czasu myśleć o mdłościach a przez cały dzień zjadłam tylko rano 1 tosta i o 18 obiad
Dzisiaj znowu mdli i chyba znowu będzie![]()
dziękuję, ja dopiero 15:45 wiec jeszcze troche
ja jutro też 15:45dziękuję, ja dopiero 15:45 wiec jeszcze trocheale juz za chwile wyjezdzamy na mini zakupy przy okazji takze zleci
mam nadzieje ze bedzie wszystko ok
![]()