reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ależ te maluchy rozbrykane 😊 Super, że jesteś już po i że USG dobrze wyszło 😊 Ostatnio też miałam z usg datę porodu na 29.01 i teraz powrót do 02.02, ale podobno teraz dynamika jest duża i może być jeszcze jakiś czas takie wahanie +/- 7 dni. To zupełnie normalne, przynajmniej tak mi powiedzieli.
a to już termin z prenatalnego? Bo z tego co pamiętam to do końca ciąży już się utrzymuje ten jeden termin i nawet jak rośnie szybciej to i tak uznaje się ten z pierwszych prenatalnych.

a to już termin z prenatalnego? Bo z tego co pamiętam to do końca ciąży już się utrzymuje ten jeden termin i nawet jak rośnie szybciej to i tak uznaje się ten z pierwszych prenatalnych.
no wlansie mi tez tak zawsze mowiono🤔 teraz moja gin tez mi mowila ze poczekamy do prenatalnych bo tez mi sie tam wahalo
bo tak jest. Termin z prenatalnego to termin którego się używa jako termin porodu. Ja do tej pory nie mam oficjalnego terminu porodu. Lekarze nawet mi nie podawali, a to co mam wstępnie zaznaczone to z aplikacji itp. Po prenatalnych jest ten termin ustalony.

reklama
bo tak jest. Termin z prenatalnego to termin którego się używa jako termin porodu. Ja do tej pory nie mam oficjalnego terminu porodu. Lekarze nawet mi nie podawali, a to co mam wstępnie zaznaczone to z aplikacji itp. Po prenatalnych jest ten termin ustalony.
no ja tak samo 😁 najpierw mi wyliczyło 1 luty, potem 2, ostatnio 5 i tak czekam też do jutra 😅 ale i tak wiem że będzie styczeń bo planowane cc to przynajmniej w 39 tc jak nie 38 🙈 z córka miałam równo 39 tc.

Do góry