LiliankaKornelka
Fanka BB :)
o kurde aż sprawdzę zarazjaki duży bobas. Wg czata gpt na podstawie teorii nub obstawia dziewczynkę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurde aż sprawdzę zarazjaki duży bobas. Wg czata gpt na podstawie teorii nub obstawia dziewczynkę![]()
Jeju tak długo? Ja miałam krew w zeszłą środę i po 2 dniach były wynikiNo i niestety musiałam zrobić tą pappewynik za 3 tygodnie bo bez tego pani nie może nic wyliczyć
ehhh lekarz a lekarz
![]()
superJestem po, wszystko dobrze, termin jednak na 30 styczniadzidziuś około 6 cm chyba 6,1. To mój lekarz prowadzący i mam do niego napisać SMS około 22 dzisiaj to będzie miał zrobione obliczenia i mi napisze wyniki
pierwszy raz się zdziwiłam jak kazał mi pomiar ciśnienia w domu wysłać smsem i odpisał na to
ale wszystko było widać i rączki, nóżki, główkę, nosek, kręgosłup. Słyszeliśmy serduszko
lekarz powiedział zdrowa ładna dzidzia
o płci nic nie mówił. Ale mi ulżyło, że wszystko na USG wygląda dobrze
![]()
Jakie ładne zdjęcieJakaś analiza płci? Bo Pani mówiła że źle się układa i nie widać![]()
bardzo długo. Ja w pierwszej ciąży jak robiłam prywatnie, to tak samo. W poniedziałek miałam zgłosić się na krew, w poniedziałek wieczorem miałam już wynik na diagnostyce i w środę miałam USGJeju tak długo? Ja miałam krew w zeszłą środę i po 2 dniach były wyniki
O matko to dobrze że idziesz na te prenatalne do innego. U mnie około 20 minut trwało badanie i wszystko dokładnie sprawdzał, bardzo pozytywny lekarz, nie mam porównania bo poszłam do niego z polecenia ale wydaje mi się że mi podpasowalsupermi nie podała nawet daty porodu
![]()
DziewczynkaJakaś analiza płci? Bo Pani mówiła że źle się układa i nie widać![]()
Oki, tak dopytuje bo dla mnie to pierwszy raz, nie wiem na co zwracać uwagęmam po prostu porównanie do tamtego lekarza, jak wszystko pokazywał, jak opisywał, sprawdzał. A tu tylko „pomiar prawidłowy” „w normie” itp. No duża różnica. No i ta przeziarnoscia mnie nastraszyła a w ciąży z córką miałam identycznąjeszcze mówiłam że pappy nie robiłam w poprzedniej ciąży, że byłam u doktora Dudarewicza a ona „ah tak wiem że pacjentki Dudarewicza nigdy pappy nie robią, no ale ja nie wyliczam ryzyk bez tego”
![]()
Tak z ciekawości, nie czytałaś opinii o tej lekarce, do której się zapisałaś? W sumie szkoda marnować skierowanie na słabych lekarzy, a przecież można wybierać miejsce i lekarza.supermi nie podała nawet daty porodu
![]()
ma same dobre opinieTak z ciekawości, nie czytałaś opinii o tej lekarce, do której się zapisałaś? W sumie szkoda marnować skierowanie na słabych lekarzy, a przecież można wybierać miejsce i lekarza.