mi tez powiedzieli do 14 dni beda wynikiJeju tak długo? Ja miałam krew w zeszłą środę i po 2 dniach były wyniki
reklama
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
i tu akurat nie miałam za bardzo pola manewru bo to wszystko w Salve w ramach programu KOC i musiałam robić u nich. Ale ja i tak na NFZ bym nie robiła, i tak bym zapłaciła za Dudarewicza a tak po prostu będę mieć 2 prenatalneTak z ciekawości, nie czytałaś opinii o tej lekarce, do której się zapisałaś? W sumie szkoda marnować skierowanie na słabych lekarzy, a przecież można wybierać miejsce i lekarza.

LiliankaKornelka
mi powiedzieli ze 2-3 tygodnie i beda dzwonić ze wynik jest do odbioru osobiściebardzo długo. Ja w pierwszej ciąży jak robiłam prywatnie, to tak samo. W poniedziałek miałam zgłosić się na krew, w poniedziałek wieczorem miałam już wynik na diagnostyce i w środę miałam USG
LiliankaKornelka
wez wrzuc tam tez tego mojegojaki duży bobas. Wg czata gpt na podstawie teorii nub obstawia dziewczynkę![]()

Trzymam kciukiojejku obyś miała racje![]()

LiliankaKornelka
O teraz zobaczyłam że na usg mam że termin porodu 29.01 

Wychodzi chłopczyk, ale wiesz, nie bierz tego do siebie, choć mi się wydaje, że ten wyrostek trochę idzie do góry, no zobaczymywez wrzuc tam tez tego mojegobo ja sie na tym nie znam
![]()

a no przecież biore to na zabaweWychodzi chłopczyk, ale wiesz, nie bierz tego do siebie, choć mi się wydaje, że ten wyrostek trochę idzie do góry, no zobaczymy![]()

reklama
Aewea
nawet teraz mam się zgłosić między 28.07, a 01.08 na pobranie krwi, a 05.08 mam już usg z omówieniem pappy itp. Wszystko na jednej wizycie.mi powiedzieli ze 2-3 tygodnie i beda dzwonić ze wynik jest do odbioru osobiście