Ja miałam i przez brzuch i dopochwowoDziewczyny a czy USG prenatalne miałyście przez brzuch?
reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Ja mam trzeci gorszy dzień, gdzie od rana męczą mnie mdłości, no ale dopiero mam 8+6, więc jeszcze trochę poczekam na lepsze czasy.Jak się dzisiaj czujecie? U mnie chyba zaczyna być lepiej, wczoraj chyba pierwszy lub drugi wieczór bez mdłości i na razie odpukać jest ok

LiliankaKornelka
u mnie niestety ciagleJak się dzisiaj czujecie? U mnie chyba zaczyna być lepiej, wczoraj chyba pierwszy lub drugi wieczór bez mdłości i na razie odpukać jest ok

ziutkaKA
Ja tez jakos lepiej od kilku dni, nawet wypijam malutka kawe raz dziennie, ale rozpuszczalna bo z ekspresu nie wchodzi. Jakos jakbym wiecej energii mialaJak się dzisiaj czujecie? U mnie chyba zaczyna być lepiej, wczoraj chyba pierwszy lub drugi wieczór bez mdłości i na razie odpukać jest ok
U mnie niestety bez zmian, czasami rano wymioty i codziennie mdłości, dzisiaj aplikacja pokazała mi 12 tydzień, mam nadzieję, że te "atrakcje" niedługo miną...Jak się dzisiaj czujecie? U mnie chyba zaczyna być lepiej, wczoraj chyba pierwszy lub drugi wieczór bez mdłości i na razie odpukać jest ok
Kitsune
Moderator
W poprzedniej ciąży część przez brzuch, a część transwaginalnie. Jestem dość "duża", więc nie wszystko przez brzuch dało radę dobrze pomierzyć. Teraz pewnie będzie tak samoDziewczyny a czy USG prenatalne miałyście przez brzuch?
Kasienkaol
hej hej
reklama
Kasienkaol
Dziś z lekkimi zawrotami głowy, ale już przeszły, jest git
mdłości maleją, tabsy już tak nie cuchną
dziś 11+2