reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Jak się dzisiaj czujecie? U mnie chyba zaczyna być lepiej, wczoraj chyba pierwszy lub drugi wieczór bez mdłości i na razie odpukać jest ok
I mnie mdłości ciut lepiej, ale nadal jak tylko zobaczę poduszkę to zasypiam. Dziś na przykład spałam od 11 do 13-30, zobaczę jak długo teraz wytrzymam 😬

reklama
W poprzedniej ciąży część przez brzuch, a część transwaginalnie. Jestem dość "duża", więc nie wszystko przez brzuch dało radę dobrze pomierzyć. Teraz pewnie będzie tak samo
No właśnie, stąd moje pytanie. Mi zrobili tylko przez brzuch, chociaż bardzo słabo było widać. Dziwi mnie, że nie zrobili na dwa sposoby. No nic, czekam do wizyty u mojej prowadzącej

Jak się dzisiaj czujecie? U mnie chyba zaczyna być lepiej, wczoraj chyba pierwszy lub drugi wieczór bez mdłości i na razie odpukać jest ok
U mnie bez szału 🫣 mam wrażenie, że przyszlo mi apogeum mdłości. Jutro zaczynam urlop, wiec probuje się jakoś z pracą odrobić, ale średnio mi idzie. Chyba będę musiała część rzeczy dokończyć jutro, bo dziś nie mam mocy.
Przypomnisz w którym jesteś tygodniu? Ja czekam na te ulgę 😛

Ja wlasnie uciekam sobie drzemkę bo od 6 rano na nogach i na pełnych obrotach.. ostatnio glowa często mnie cmi.. ogólnie czuje sie jak wrak w tej ciazy 🙈😂 chce juz luty

u mnie dzisiaj znowu brak energii. Dosłownie jakby ktoś mi wyjął baterie. Ciężko mi ruszyć ręką czy nogą 😅 czuję dosłownie taką niemoc.. ale też pogoda nie rozpieszcza. Raz słońce, a zaraz leje deszcz..

reklama
Do góry