nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja właśnie wróciłam z wizyty i całą drogę powrotną płakałam, bo dziś pierwszy raz zobaczyłam jak macha nóżkami i rączkami i dopiero do mnie dotarło, że wreszcie się udało i że to naprawdę się dzieje. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteśmy w tym samym dniu tez 13+0mi dzisiaj tez wlasnie wybiło 13+0 i mowie jeszcze tydzien i nareszcie poczuje sie lepiejoby magicznie wszystko przeszlo
aczkolwiek a mdlosci dawno nie mam no moze raz na tydzien moze dwa razy przez chwile ale zmeczenie o Paaanie zasypiam na siedzaco a o 21 klade sie spac
![]()
1.08 który to będzie u ciebie tydzień ciąży?@annn1 Dostałam rozpiskę schodzenia z proga i najpierw schodzę z Prolutexu od 1.08. na jeden zastrzyk, a 08.08. odstawiam i po odstawieniu mam zrobić pierwszą kontrolę progesteronu. Potem dopiero Utrogestan co 3 dni -1kapsułka i gdzieś pod koniec kolejna kontrola progesteronu. Na Besinsie mam póki co zostać.
10+01.08 który to będzie u ciebie tydzień ciąży?
A to podobnie jak u mnie. Też mi gin kazała zmniejszyć po 10 tyg. Tylko ja miałam mniejsze ilości proga.
Hahaha mi też mówił że od 13+1 a później że jest kilka wersji jak się liczychat się upierał że od 13+1 aż go przycisnęłam żeby dokładnie sprawdził dane![]()
pewnieHahaha mi też mówił że od 13+1 a później że jest kilka wersji jak się liczy
Zapiszesz mi kolejną wizytę u ginekologa 25.08?
Czy Wy też macie te standardowe wizyty co miesiąc ?
tak, lekarz prywatnie wyznacza co te 4 tygodnie wyznaczają chociaż teraz będę miała 6 tygodni przerwy u jednej lekarki, bo byłam dodatkowo na wizycie 19.07, a kolejna wyliczyła mi na 22.08, a że mnie nie ma w tym tygodniu to wizytę mam tydzień później czyli 29.08Hahaha mi też mówił że od 13+1 a później że jest kilka wersji jak się liczy
Zapiszesz mi kolejną wizytę u ginekologa 25.08?
Czy Wy też macie te standardowe wizyty co miesiąc ?