LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Dzień dobry
czy ktoś dzisiaj wizytuje? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak myślę, szkoda sie męczyćMi też jest po nim o wiele lepiej. Wiadomo, że mdłości okresowo pojawiają się znikąd, jakieś pojedyncze wymioty też mi się zdarzyły, ale udało się zostać na jednej tabletce (tej 20mg+20mg) dziennie do tej pory i normalnie funkcjonuję. Do tego herbata z imbirem. Szkoda się męczyć.
Jak tam wyniki z labu?
No i to mnie mega irytuje bo wg glukometru to juz pewnie insulina a przecież krew z żyły wiarygodnaZobacz załącznik 1714260
Przypomnę tylko, że na glukometrze bezpośrednio przed pobraniem pokazało 104![]()
O tym właśnie pisałam. Na podstawie glukometru od razu insulinka u diabetologaNo i to mnie mega irytuje bo wg glukometru to juz pewnie insulina a przecież krew z żyły wiarygodna![]()
hehe, to już nawet jest poza zakresem normy ISO ponad 15% odchyłuZobacz załącznik 1714260
Przypomnę tylko, że na glukometrze bezpośrednio przed pobraniem pokazało 104![]()
Dokładnie! Mam xonvea i tez bardzo mi pomogłaPolecam ten lek bonjesta, dziala cuda
Bardzo dobrzeO tym właśnie pisałam. Na podstawie glukometru od razu insulinka u diabetologa
hehe, to już nawet jest poza zakresem normy ISO ponad 15% odchyłua jak reszta wyników ?
Ja mam dziś prenatalne, trzymajcie kciukiDzień dobryczy ktoś dzisiaj wizytuje?
![]()
Będzie dobrzeJa mam dziś prenatalne, trzymajcie kciuki![]()
Ja bardzo jestem wrażliwa na zle samopoczucieDokładnie! Mam xonvea i tez bardzo mi pomogłaginekolog na ostatniej wizycie mówił żebym już próbowała odstawiać więc jestem teraz na 1 tabletce i chyba w tym tygodniu spróbuję odstawić
ale to wszystko zależy indywidualnie od kobiety niektórym na koniec 1 trymestru przechodzi a niektórych trzyma nawet do 20 tygodnia
![]()