reklama
Aewea
Fanka BB :)
ja też powoli rozważam zakup, ale jak sobie przypominam ile to miejsca zajmowało na łóżku to się zastanawiam jak się zmieścimyCzy śpicie już z poduszką ciążową ? Zaczyna mi być niewygodnie i myślę żeby się rozejrzeć i kupić jakąś. Polecacie jakieś ?

nieznośne_poplątanie
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Byłam przekonana, że to syn. Śnił mi się po nocach mały blondynek i się sprawdziło.Mam przeczucie że u mnie też tak będzieże w 17 tygodniu może być za szybko i dopiero na drugich prenatalnych albo na kolejnej wizycie około 20 tygodnia dopiero będzie coś wiadomo
zżera mnie ciekawość i codziennie się budzę z myślą przecież to dziewczynka
aż natrętne te myśli są i sobie mówię spokojnie obojętnie jaka płeć a nie mogę się pozbyć tych myśli

nieznośne_poplątanie
No i płeć też poznaliśmy późno, bo był strasznym wstydnisiem. 
Aewea
mi w pierwszej ciąży też wszystko mówiło, że będzie syn no i jest. A teraz czuję jakąś pewność w tym, że będzie córka. Nie wiem jak to opisać, ale dosłownie wszystko krzyczy - córka i nawet jakby ktoś się mnie zapytał to bez zastanowienia pewnie bym tak odpowiedziała.Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Byłam przekonana, że to syn. Śnił mi się po nocach mały blondynek i się sprawdziło.Teraz znów nie mam totalnie żadnego przeczucia. Bardzo chciałabym drugiego syna, ale będzie co będzie.
![]()
nieznośne_poplątanie
Mi się bardzo sprawdziła ta w kształcie C. Uwielbiałam ją i nawet spędziła ze mną 7 tygodni w szpitalu. Zdecydowanie dużo lepszy komfort snu, u mnie mega odciążała kręgosłup. Teraz szykuję się do zakupu, a póki co śpię na brzuchu z poduszką pod udem, żeby nie zgniatać malucha.Czy śpicie już z poduszką ciążową ? Zaczyna mi być niewygodnie i myślę żeby się rozejrzeć i kupić jakąś. Polecacie jakieś ?

pewnie u mnie tez tak bedzie ze we wrzesniu dopiero poznam tego gagatkaMam przeczucie że u mnie też tak będzieże w 17 tygodniu może być za szybko i dopiero na drugich prenatalnych albo na kolejnej wizycie około 20 tygodnia dopiero będzie coś wiadomo
zżera mnie ciekawość i codziennie się budzę z myślą przecież to dziewczynka
aż natrętne te myśli są i sobie mówię spokojnie obojętnie jaka płeć a nie mogę się pozbyć tych myśli

Aewea
ja też jeszcze śpię na brzuchu. Co prawda nie ma opcji spania totalnie na brzuchu już, ale tak jak Ty z poduszką pod udem jeszcze daje radę.Mi się bardzo sprawdziła ta w kształcie C. Uwielbiałam ją i nawet spędziła ze mną 7 tygodni w szpitalu. Zdecydowanie dużo lepszy komfort snu, u mnie mega odciążała kręgosłup. Teraz szykuję się do zakupu, a póki co śpię na brzuchu z poduszką pod udem, żeby nie zgniatać malucha.![]()
Ja właśnie się zastanawiam nad kształtem poduszki teraz, ale chyba znowu pójdę w klasyczne C.
Ostatnio powiedziałam teściowej że nie mam ochoty na mięso a na widok ryb mnie mdli a ona na to o to będzie chłopak
i to mnie zdenerwowało 

a wcześniej mówiła pewnie masz ochotę na ogórki kiszone a ja no właśnie nie, w ogóle, tylko chce mi się owoców, słodkich i lodów
cerę mam tak okropną codziennie nowe pryszcze. Wiem że to zabobony, ale nie mogę pozbyć się myśli o dziewczynce. A tu będzie zaskoczenie jak jednak chłopak się okaże 

reklama
LiliankaKornelka
Ja też śpię na brzuchu, ale myślałam już o poduszce
tylko moja jest dość słaba, kupilam jakis noname na allegro i tak się zbiła. Macie jakieś fajne polecajki?
No i też mój facet modli się żebym jeszcze jej nie wyciągała
i nie wiem gdzie się zmieści jak córka w nocy do nas przechodzi 

No i też mój facet modli się żebym jeszcze jej nie wyciągała