A bo ja wiema gdzie miałaś łożysko? Bo jak jest na przedniej ścianie to właśnie bardzo lekko czuć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bo ja wiema gdzie miałaś łożysko? Bo jak jest na przedniej ścianie to właśnie bardzo lekko czuć.
to mysle ze bylo na przodzieA bo ja wiemNie kojarzę, żeby lekarze mnie o tym informowali, ale możliwe, że tak właśnie było, bo naprawdę nie odczuwałam żadnych ruchów poza tymi delikatnymi, które jedynie widziałam.
W sumie fajna taka atrakcja, widziałam takie akcje tylko na filmikach, ale pewnie na dłuższą metę mało przyjemneto mysle ze bylo na przodziekoleżanka miała i tak samo opisywała. Ja mam na tyle znowu i Jezu z dala ludzie widzieli jak mi sie bobas kręcił i nogi wystawiał xd
no pod koniec bolało strasznieW sumie fajna taka atrakcja, widziałam takie akcje tylko na filmikach, ale pewnie na dłuższą metę mało przyjemne![]()
takDziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()
Ja juz tez, tez wlasnie wieczorem jak jestem bardziej ‚napompowana’Dziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()
Ja sie lapieDziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()