Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie wiem czy z chłopcami gorzejMuszę trochę przetrawić tą wiadomość o chłopcunastawiłam się na dziewczynkę… ale z drugiej strony zanim miałam dziecko zawsze chciałam parkę… i będę mieć więc wiem że te mieszane uczucia są chwilowe
Tylko moja babcia mnie już wkurzyła .. „no wiesz chłopcy się gorzej chowają jak dziewczynki”![]()
taki odruch obronny trochę w tłocznych miejscach… ostatnio zwróciłam uwagętakszczególnie w tłocznych miejscach i pod koniec dnia kiedy jest jak w jakimś 6-7 miesiącu xd
mam syna. To moja miłość i synuś mamusi…. Dokładnie….No nie wiem czy z chłopcami gorzejmoja siostra ma 2 córki i syna i to niebo a ziemia. Dziewczynki od zawsze były bardzo nerwowe i płaczliwe, a synuś to taki cycuś mamusi
u mnie dzisiaj 12+4 z usg. Ja też nie biorę tej informacji tak za pewnik, poczekam aż będzie dokładnie widać jajca na usgA dziewczyny, które już znają płeć na 90% w którym tygodniu i dniu ciąży miałyście badanie? Mi nie potwierdził na 90% tylko że wskazuje ale nie ma żadnej pewności.
z tego badania 13+4 i zostanę już przy tej dacieA dziewczyny, które już znają płeć na 90% w którym tygodniu i dniu ciąży miałyście badanie? Mi nie potwierdził na 90% tylko że wskazuje ale nie ma żadnej pewności.
ja nie mam porównania, ale mam wrażenie, że u chłopa jest taka prosta instrukcja obsługi, nawet przy podcieraniu. Nasłuchałam się, że u dziewczynek te wszystkie zakamarki itp są uciążliwe przy kupce. No ale raczej nie będzie mi dane tego doświadczyć. U nas drugie dzieci to będzie raczej ostatnie. Chyba, że nam się zmieni za kilka latNo nie wiem czy z chłopcami gorzejmoja siostra ma 2 córki i syna i to niebo a ziemia. Dziewczynki od zawsze były bardzo nerwowe i płaczliwe, a synuś to taki cycuś mamusi
ja mysle ze to i tak zalezy od dziecka ale samo takie gadanie jest straszne i bardzo nie lubię tego. Bo tu nie chodziło o samą obsługę tylko o „chowanie” czyli zachowania dziecka. Że dziewczynki pewnie grzeczniejsze bla bla… a to wiadomo że zależy od dziecka…ja nie mam porównania, ale mam wrażenie, że u chłopa jest taka prosta instrukcja obsługi, nawet przy podcieraniu. Nasłuchałam się, że u dziewczynek te wszystkie zakamarki itp są uciążliwe przy kupce. No ale raczej nie będzie mi dane tego doświadczyć. U nas drugie dzieci to będzie raczej ostatnie. Chyba, że nam się zmieni za kilka lat![]()
No wlasnie nie wiemPieprzenie.. skąd niby takie wnioskio ivf duzo ciekawych historii mozna przeczytać co nie znaczy ze jest prawdą