Mi powiedział ginekolog, że na kolejnej wizycie (25 sierpnia) raczej poznamy płećJa spróbuję zapytać swoją na kolejnej wizycie, mam 14-ego więc może akurat już coś powie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi powiedział ginekolog, że na kolejnej wizycie (25 sierpnia) raczej poznamy płećJa spróbuję zapytać swoją na kolejnej wizycie, mam 14-ego więc może akurat już coś powie
hejHej dziewczyny, witam się, bo dopiero trafiłam na forum z polecenia koleżankitermin porodu mam na 02.02.2026
super, dziękuję bardzo. czekam w takim raziehejmy już na prywatnym wątku ale postaramy się szybko Cię dodać
Jednocześnie jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć to dawajcie znać bo chwilę to trwa, a z każdym dniem my już się lepiej poznajemy i więcej o sobie wiemy, więc będzie trudno wszystko nadrobić![]()
Oczywiście, że możliwe, owulacja po poronieniu może być od razu, bez pierwszego krwawieniaHej dziewczyny , nie wiem czy mnie pamiętacie , byłam na grupie i poroniłam wczesna ciążę samoistnie 19.06. miałam od początku zła betę , obeszło się bez czyszczenia bo oczyściło się samo, martwiłam się jednak i czekam na wizytę bo do teraz nie mam okresu. Tydzień temu oczekując na kolejne USG postanowiłam zrobić test , wyszedł negatywny a oto test z dzisiaj , robiłam godzinę temu i jestem w ciężkim szoku , dwie mocne kreski od razu się pokazały. Czy to możliwe zajść w ciążę po poronieniu jeśli nie wrócił mi się okres ??? Jestem w ciężkim szoku ...
Jestem w szoku , skoro tydzień no może półtora temu był negatywny a teraz pozytywny to chyba tak wypadnieOczywiście, że możliwe, owulacja po poronieniu może być od razu, bez pierwszego krwawieniazrób betę i zapraszam na kwietniowe bo chyba tak wypadnie?