klaudia16
Fanka BB :)
aha i ten kalkulator jest dobry , jednak jeżeli pobranie było o tej samej godzinie lub z nie duża różnica to niestety przyrost jest poniżej normyniecałe 54%
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aha i ten kalkulator jest dobry , jednak jeżeli pobranie było o tej samej godzinie lub z nie duża różnica to niestety przyrost jest poniżej normyniecałe 54%
A jak to u ciebie się skończyło?hej , to nie mój wątek . Wiem co możesz czuć bo sama długo starałam się o ciążę i sprawdzałam betę na początku jak szalona . Twoja faktycznie niestety nie przyrasta prawidłowo . HCG powinno rosnąć min 66% w ciągu 48h , a zazwyczaj są to dużo wyższe wartości , najlepiej jakbyś poszła dzisiaj jeszcze raz zobaczyc jaka jest wartość i dodała sobie jeszcze progesteron . Na widełki w laboratorium nie ma co patrzeć bo jest za duża rozpiętość ,ponieważ każda z nas może mieć inne wartości a dodatkowo jeżeli jest to ciąża bliźniacza to już całkiem ta beta będzie inna , dużo wyższa . To co napisała koleżanka u góry że beta zwalnia powyżej 1000 jest nie prawda . Owszem zwalnia ale powyżej 10 tys. I wtedy też już nie ma sensu jej sprawdzać przede wszystkim dlatego że wtedy już widać dobrze na USG rozwoj ciąży . Powyżej 1000 można uwidocznić jedynie czy jest pęcherzyk w macicy . Trzymam kciuki mimo wszystko , daj znać jak sprawdzisz betę
hej , to nie mój wątek . Wiem co możesz czuć bo sama długo starałam się o ciążę i sprawdzałam betę na początku jak szalona . Twoja faktycznie niestety nie przyrasta prawidłowo . HCG powinno rosnąć min 66% w ciągu 48h , a zazwyczaj są to dużo wyższe wartości , najlepiej jakbyś poszła dzisiaj jeszcze raz zobaczyc jaka jest wartość i dodała sobie jeszcze progesteron . Na widełki w laboratorium nie ma co patrzeć bo jest za duża rozpiętość ,ponieważ każda z nas może mieć inne wartości a dodatkowo jeżeli jest to ciąża bliźniacza to już całkiem ta beta będzie inna , dużo wyższa . To co napisała koleżanka u góry że beta zwalnia powyżej 1000 jest nie prawda . Owszem zwalnia ale powyżej 10 tys. I wtedy też już nie ma sensu jej sprawdzać przede wszystkim dlatego że wtedy już widać dobrze na USG rozwoj ciąży . Powyżej 1000 można uwidocznić jedynie czy jest pęcherzyk w macicy . Trzymam kciuki mimo wszystko , daj znać jak sprawdzisz betę
Widzisz, inne źródła mówią że zwalnia koło 9 tyg....prawdę powie usg I ewentualny kolejny przyrost.
DokładnieWidzisz, inne źródła mówią że zwalnia koło 9 tyg....prawdę powie usg I ewentualny kolejny przyrost.
ja również ostatnio czytałam że po 1 tys zwalnia
dwa razy był nie prawidłowy przyrost w granicach 30-40% i dwa razy był to ciąża biochemiczna , obecnie jestem w 23 tygodniu zdrowej ciąży gdzie przyrosty były prawidłoweA jak to u ciebie się skończyło?
ja jestem 5+5 i 31 maja miałam betę 1163. Ty 2 dni później trochę wyższa, więc podobnieA ktoś miał podobnie w 6 tygodniu?