super!U mnie dzisiaj beta 125204% wzrostu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super!U mnie dzisiaj beta 125204% wzrostu
trzymam kciukija was podczytuje, na razie sie bojeale mam nadzieje ze dołączę
![]()
nie ma czegoś takiego jak za niską beta. Nie wiesz kiedy miałaś owulke dokładnie i kiedy doszło do zapłodnienia i implantacji. Przyrost może być za niski.Ja mam 5+5 i mi wyszła 555 , to coś za niska chyba
ja 2,5 roku starań, obecnie ta ciąża jest z ivf. Naturalnie nie miałam już żadnych szans, a i z ivf i moim genetycznie dzieckiem był znak zapytania. Jednak się na chwilę obecną udało i idzie w dobrym kierunkutrzymam kciukidołączaj, ja tez sie boje ale jak to mowia w kupie raźniej, ja tak samo mam obawy, bo niedawno poronilam,dlatego rozumie cie
![]()
bardzo mocno trzymam kciuki i mam nadzieje że niedlugo wpadniesz tutaj z wspaniałymi wieściamija 2,5 roku starań, obecnie ta ciąża jest z ivf. Naturalnie nie miałam już żadnych szans, a i z ivf i moim genetycznie dzieckiem był znak zapytania. Jednak się na chwilę obecną udało i idzie w dobrym kierunkujak zobaczę zarodeczek to dołączę
![]()
Trzymam kciuki , napewno wszystko pójdzie pomyślnieja 2,5 roku starań, obecnie ta ciąża jest z ivf. Naturalnie nie miałam już żadnych szans, a i z ivf i moim genetycznie dzieckiem był znak zapytania. Jednak się na chwilę obecną udało i idzie w dobrym kierunkujak zobaczę zarodeczek to dołączę
![]()
Czekamyja 2,5 roku starań, obecnie ta ciąża jest z ivf. Naturalnie nie miałam już żadnych szans, a i z ivf i moim genetycznie dzieckiem był znak zapytania. Jednak się na chwilę obecną udało i idzie w dobrym kierunkujak zobaczę zarodeczek to dołączę
![]()
trzymam kciukija 2,5 roku starań, obecnie ta ciąża jest z ivf. Naturalnie nie miałam już żadnych szans, a i z ivf i moim genetycznie dzieckiem był znak zapytania. Jednak się na chwilę obecną udało i idzie w dobrym kierunkujak zobaczę zarodeczek to dołączę
![]()