reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Progesteron naturalny.
1 badanie 9:12
2 badanie 9:30
3 badanie 7:45

Tydzień ciąży z OM wychodzi 5+6 dni
to progesteron jest dobry , jednak ten przyrost jest zastanawiający , szczerze na twoim miejscu po prostu umowilabym się najszybciej jak się da do lekarza żeby zobaczył czy jest pęcherzyk , czy jest w macicy i tak dalej

A sądzicie że może być poza nie wiem co mam myśleć. Nie mam żadnych objawów ciąży ani tkliwych piersi ani zmian nastroju nie jestem senna zero nic czasami pobolewa mnie podbrzusze ale nie jest to jakiś silny ból raczej mrowienie…

A sądzicie że może być poza nie wiem co mam myśleć. Nie mam żadnych objawów ciąży ani tkliwych piersi ani zmian nastroju nie jestem senna zero nic czasami pobolewa mnie podbrzusze ale nie jest to jakiś silny ból raczej mrowienie…
wiesz co objawy czy ich brak może nie znaczyć nic , ja naprzyklad też nie miałam żadnych objawów ciążowych i dalej nie mam , jednak przy nieprawidłowych przyrostach bety ważne jest sprawdzenie co tam się dzieje , przy twojej becie już napewno będzie widać pęcherzyk czy jest w macicy , nawet może być już calko żółtawe także ja bym się umówiła nawet na jutro jak masz możliwość

reklama
Do góry