Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o kurczęno mamy takie terminu ze nigdy nie wiadomo, ja jestem po cc ale teraz chcialabym sn zobaczymy co wyjdzie , ostatni porod 3 miesiace wczesniej niz termin porodu takze mam teraz nadzieje ze bedzie do konca![]()
3 lata temu, druga ciaza poronienie samoistne teraz w marcu, tak ja biore witaminyo kurczęa dawno to było? Ja pierwszą ciążę poroniłam (poronienie zatrzymane), druga była książkowa, zero problemów i mam nadzieję że teraz też tak będzie
tylko oby tym razem mdłości mnie ominęły
Bierzecie już jakieś witaminy?
trzymam kciuki za wizytę!Ja na razie kwas foliowy. Jeszcze dwa dni temu brałam coś na wspomaganie zajścia w ciążę i akurat gdy je brałam się udało. Ciekawe czy to przypadek. Ale już rozglądałam się za suplementami.
Dziś zapytam lekarza bo idę na wizytę.
co do supli to ja biorę zestaw z HealthyLabs Care na 1 trymestr. Też w poprzedniej go brałam bo moja dietetyczka wtedy mi polecała ze względu na kwas foliowy metylowany - który podobno teraz już też jest zaleceniem.Ja na razie kwas foliowy. Jeszcze dwa dni temu brałam coś na wspomaganie zajścia w ciążę i akurat gdy je brałam się udało. Ciekawe czy to przypadek. Ale już rozglądałam się za suplementami.
Dziś zapytam lekarza bo idę na wizytę.