reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja się teraz zastanawiam, czy iść jutro na usg. Miałam wcześniej zaplanowane prywatne usg, jakby dzisiaj niczego lekarz nie widział na szpitalu 😂 a mam umówione prywatne wizyty na jutro i na piątek. I się bije z myślami, czy tej jutrzejszej nie odwołać 😂😂

Dobra, po dłuższych przemyśleniach, konsultacji z osobą z branży medycznej odwołałam jutrzejsze USG, umówiłam się na Betę i cierpliwie czekam na USG pod koniec czerwca, kiedy będę pod koniec 6. tygodnia - wiem, że brak zarodka, brak serca jutro wygenerowałby jeszcze wizytę za tydzień, za dwa... :D A tak to cierpliwie poczekam zakładając, że jak będzie się coś złego dziać, poczuję to.

Ja się teraz zastanawiam, czy iść jutro na usg. Miałam wcześniej zaplanowane prywatne usg, jakby dzisiaj niczego lekarz nie widział na szpitalu 😂 a mam umówione prywatne wizyty na jutro i na piątek. I się bije z myślami, czy tej jutrzejszej nie odwołać 😂😂
mysle ze jutrzejsza wizyta nie wiele wiecej ci powie. W piątek juz wiecej, ale ja bym na twoim miejscu - wiedząc, że jest pęcherzyk w dobrym miejscu - poszła jakoś w 6+cos żeby serduszko wyłapać.

Wgl według analizy chatu gpt to dzisiaj jestem 6+3 a jutro 6+4 a nie tak jak kalendarzyk ze dzisiaj 6+1😅😅

Załączniki

• IMG_1811.jpeg
    IMG_1811.jpeg
    64,5 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_1812.jpeg
    IMG_1812.jpeg
    72,7 KB · Wyświetleń: 49
O Pani, co za wykorzystanie AI 🤣 Można wiedzieć jakie pytanie mu zadałaś?
napisałam mu wyniki bety w jakich dniach były, napisałam jakie mam cykle, kiedy ostatnia miesiączka, napisałam że stosunek był w dniach 4-9 maja a potem już tylko 14 maja. I zrobił mi taką analize 😁 tylko że ja często wykorzystuje chata do różnych rzeczy i odrazu betę sprawdzałam w czacie czy przyrost jest ok a nie w kalkulatorze 😅 więc na całą historię tej ciąży xd

napisałam mu wyniki bety w jakich dniach były, napisałam jakie mam cykle, kiedy ostatnia miesiączka, napisałam że stosunek był w dniach 4-9 maja a potem już tylko 14 maja. I zrobił mi taką analize 😁 tylko że ja często wykorzystuje chata do różnych rzeczy i odrazu betę sprawdzałam w czacie czy przyrost jest ok a nie w kalkulatorze 😅 więc na całą historię tej ciąży xd
a ogólnie to pytałam jaki dzisiaj powinnam mieć poziom bety i jakie szanse na serduszko jutro 🙈

reklama
Cześć! Myślę, że powoli się przywitam, chociaż z dużą dozą ostrożności, no ale na testach od wczoraj druga kreska, więc jak na razie w ciąży raczej jestem 😂
To moja 4 ciąża, w domu ponad roczna Dzidzia :)
Okres powinien być w czwartek/piątek, liczę, że go nie będzie 😂 termin wylicza mi na 18 lutego :)

Do góry