• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2026

Jak wasze samopoczucie? Ja dzisiaj lekkie mdłości znowu.. tak wyczekuje kiedy będą tak mocne jak poprzednio a może wcale nie będą? Może ta ciąża będzie łaskawsza pod tym względem? Trochę mama mnie uspokoiła bo powiedziała że przy mnie też źle się czula, miała mdłości i wgl, a z moją siostrą nic. Nawet myślała że chłopak będzie przez to jak bardzo inaczej się czuła 🙈 macie z tym jakieś doświadczenie?

reklama
Jak wasze samopoczucie? Ja dzisiaj lekkie mdłości znowu.. tak wyczekuje kiedy będą tak mocne jak poprzednio a może wcale nie będą? Może ta ciąża będzie łaskawsza pod tym względem? Trochę mama mnie uspokoiła bo powiedziała że przy mnie też źle się czula, miała mdłości i wgl, a z moją siostrą nic. Nawet myślała że chłopak będzie przez to jak bardzo inaczej się czuła 🙈 macie z tym jakieś doświadczenie?
Przy synu rzygałam dalej niż widziałam od początku do 4 miesiąca. Przy starszej córce jedynym objawem był brak okresu. Żadnych zachcianek, nic, w ogóle nie czułam się jak w ciąży. A teraz przy młodszej córce miałam zachcianki właściwie od początku i pamiętam też mdłości, ale na nich się skończyło choć były dość uciążliwe 😄 Także jak widać każda ciąża naprawdę jest inna 🙂

ja w pierwszej ciazy oprocz zmeczenia i zgagi nie mialam innych objawow i miala byc corka, a w ostatniej gdzie urodzilam corke mialam nudnosci i wymioty przez caly pierwszy trymestr 🤷🏻‍♀️

Mnie właśnie przed zajściem w ciążę trzymał strach przed tym jak dam radę zająć się dzieckiem jak cały pierwszy trymestr głównie spałam, rzygalam i mdliło mnie tak że nic nie mogłam jeść 🙈nawet gotować nie mogłam bo jak patrzyłam na jedzenie to 🤢 może teraz po prostu będzie lepiej 😅 zaczynam wierzyć że jednak będzie dobrze więc może jakaś kropka się pojawiła i moja podświadomość zmienia narrację 🙈

Noo to tak jak myslalam :) jeszcze sprawdze pojutrze bete czy dalej sie obniza. To ja spadam! Zycze wszystkiego dobrego Lutowym Mamom ❤️

Załączniki

• IMG_1525.jpeg
    IMG_1525.jpeg
    137 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Dziewczyny, u mnie też złe wieści. Kolposkopia potwierdziła silną dysplazję szyjki macicy, podejrzenie wczesnych zmian nowotworowych.. We wtorek mam się pojawić w szpitalu na pobranie wycinków, ale mój świat runął. Do wtorku mam potwierdzić, czy w pęcherzyku jest zarodek - jeśli nie ma, zostanie usunięty kawał szyjki macicy. Jeśli zarodek jest - będę postawiona przed najcięższą decyzją na świecie, której podjęcia sobie nie wyobrażam. Dodam, że cytologia sprzed roku idealna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry