annn1
Fanka BB :)
To u mnie będzie 3, a jeśli nie wytrzymam z czekaniem i pójdę do luxmedu żeby zerknąć czy jest już bobo to 4U mnie to będzie pierwsza wizyta, ale jest szansa że też będzie kropek z serduszkiem bo to będzie 6+0
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u mnie będzie 3, a jeśli nie wytrzymam z czekaniem i pójdę do luxmedu żeby zerknąć czy jest już bobo to 4U mnie to będzie pierwsza wizyta, ale jest szansa że też będzie kropek z serduszkiem bo to będzie 6+0
Ja najchętniej był dzisiaj poszła, ale mam tylko jedno skierowanie to może dam radę ten tydzień jeszczeTo u mnie będzie 3, a jeśli nie wytrzymam z czekaniem i pójdę do luxmedu żeby zerknąć czy jest już bobo to 4![]()
A to jak mam tak ogólnie całe życie.Włączyłam sobie dzisiaj Kopciuszka do śniadania i sprzątania, bo wszelkie inne seriale już mam obejrzane i nic nowego mnie nie zainteresowało. Od pierwszych minut filmu ryczę jak głupiakażda rzecz mnie wzrusza
![]()
ja ostatania ogladalam Ginny&Georgia i tak z 3 odc przepłakałam XD a tam odcinek godzinę trwa xdWłączyłam sobie dzisiaj Kopciuszka do śniadania i sprzątania, bo wszelkie inne seriale już mam obejrzane i nic nowego mnie nie zainteresowało. Od pierwszych minut filmu ryczę jak głupiakażda rzecz mnie wzrusza
![]()
ja mialam tak samoja ostatania ogladalam Ginny&Georgia i tak z 3 odc przepłakałam XD a tam odcinek godzinę trwa xd
no ja praktycznie cały ten sezon przepłakałamja ostatania ogladalam Ginny&Georgia i tak z 3 odc przepłakałam XD a tam odcinek godzinę trwa xd
no ja praktycznie cały ten sezon przepłakałam![]()
czyli nie jestem jedynaja mialam tak samo![]()
Ja 27Dziewczyny, kiedy macie wizyty u lekarza?![]()
Oo to jesteśmy dwie po ivfJa jestem po transferze z ivf więc u mnie to był 19 dpt. Nie bardzo wiem jeszcze jak tu liczyć tygodnie ciazy ale jeśli wg ostatniej miesiączki to wypadałoby 5+5, na USG natomiast mam wpisane 6+1 ( ale wg USG to się może zmieniać co wizytę).