• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Strasznie korci mnie, żeby iść jutro na tą betę, ale powstrzymuje mnie jedynie myśl, że nie zrobię przyrostu po 48 h jak pójdę jutro 🙈

Strasznie korci mnie, żeby iść jutro na tą betę, ale powstrzymuje mnie jedynie myśl, że nie zrobię przyrostu po 48 h jak pójdę jutro 🙈
Dlatego ja robię w sobotę i zastanowię się nad poniedziałkiem.

Mam jeszcze teraz mega rozmyślanie czy zdecydować dzisiaj na to zwolnienie na dwa tygodnie. Czy może jednak próbować wrócić do pracy.

Bo i tak chciałam pracować do 18 czerwca później zwolnienie

sa przeliczniki bety takze przyrost po 72 godzinach przeliczy 😃 ja wlasnie tydzien temu bylam w piątek na becie pozniej w poniedzialek 🙈
kusisz 😅 zrobię rano test i zobaczę. Jak będzie dalej kreska to pójdę i już. Martwicami ten progesteron tylko. Ale robiłam go 2 dni temu jak jeszcze beta była ujemna

Powiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem

Załączniki

• IMG_9206.jpeg
    IMG_9206.jpeg
    159,7 KB · Wyświetleń: 145
  • IMG_9211.jpeg
    IMG_9211.jpeg
    158,9 KB · Wyświetleń: 145
Powiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
Wtrącę się ze styczniowych, to naprawdę nie jest żaden wyznacznik. Bite trzy dni miałam takie słabe cienie, a beta jednak rosła, więc zrób badania krwi i wszystko się okaże! Trzymam kciuki 🥰

reklama
Wtrącę się ze styczniowych, to naprawdę nie jest żaden wyznacznik. Bite trzy dni miałam takie słabe cienie, a beta jednak rosła, więc zrób badania krwi i wszystko się okaże! Trzymam kciuki 🥰
właśnie idę dzisiaj, pewnie beta będzie bardzo niska, ale fakt najważniejszy jest przyrost. W poprzedniej ciąży też miałam cienie, ale widać było LC że są ciemniejsze. Dziękuję 💚

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry