reklama

Lutowe mamusie 2026

Hejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?
Ja dzisiaj póki co ok. Synek ma 3 latka więc matka musi się trzymać ♥️ na wczoraj zrobiłam mu sama torcik, ale żaden ze mnie cukiernik 😁

Załączniki

• 20250614_094015.jpg
    20250614_094015.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 68
reklama
U mnie dziś wypadło kilka skrzepów. Temperaturę mam w normie, brzuch mnie boli "standardowo", jak od początku ciąży. Zastanawiam się, czy nie nastawiać się na najgorsze.. Po problemie z szyjką macicy, który ostatnio wyszedł, doszło przeziębienie, a teraz to. Czuję się bardzo "do niczego". W piątek na wizycie wszystko było ok, Doktor doszukiwał się nawet serduszka..
o kurcze a kontaktowalas sie z ginekolog czy cos teraz?

Hejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?
wczoraj pół dnia wymioty, ból głowy 🫣
Ja mam tak, że jak wymiotuję to caly dzień z glowy wyjęty. Dziś na szczęście pod tym względem lepiej.

ja dzisiaj lepiej, jak codziennie lekkie mdłości ale nie najgorzej. Córka u teściowej więc chwila spokoju ☺️ ale jest meeega gorąco a ja w domu w bluzie i grubych skarpetach 😳😳 nie pamiętam czy poprzednio też tak miałam, ale wtedy był to w sumie styczeń/luty więc może nie odczułam tej różnicy aż tak 🙈
Hehe ja też tak mam. Wczoraj łaziłam z bluzie i długich spodniach i wszyscy głupio patrzyli

reklama
Mam dylemat, bo czuję się zupełnie normalnie (poza zapchanym nosem).. Może to podrażnienienie szyjki macicy po trzech badaniach jednego tygodnia? Albo jakieś pęknięte naczynko od smarkania i kaszlu?
tak jak piszą dziewczyny, pojechalabym to sprawdzic. Moze byc tak jak mówisz, ze po badaniu. Ale jednak skrzepy to średnio brzmi :/ było to jednorazowe czy jeszcze coś plamisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry