reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2026

Hejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?
Ja dzisiaj póki co ok. Synek ma 3 latka więc matka musi się trzymać ♥️ na wczoraj zrobiłam mu sama torcik, ale żaden ze mnie cukiernik 😁

Załączniki

• 20250614_094015.jpg
    20250614_094015.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 60
reklama
U mnie dziś wypadło kilka skrzepów. Temperaturę mam w normie, brzuch mnie boli "standardowo", jak od początku ciąży. Zastanawiam się, czy nie nastawiać się na najgorsze.. Po problemie z szyjką macicy, który ostatnio wyszedł, doszło przeziębienie, a teraz to. Czuję się bardzo "do niczego". W piątek na wizycie wszystko było ok, Doktor doszukiwał się nawet serduszka..
o kurcze a kontaktowalas sie z ginekolog czy cos teraz?

o kurcze a kontaktowalas sie z ginekolog czy cos teraz?
Nie, nie mam za bardzo kontaktu, poza tym obecnie jest ok. Jeśli się pogorszy, pojadę na SOR, tylko zastanawiam się, czy cokolwiek to zmieni.. Umówiłam termin na jutro na 19:00 żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku

Hejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?
wczoraj pół dnia wymioty, ból głowy 🫣
Ja mam tak, że jak wymiotuję to caly dzień z glowy wyjęty. Dziś na szczęście pod tym względem lepiej.

ja dzisiaj lepiej, jak codziennie lekkie mdłości ale nie najgorzej. Córka u teściowej więc chwila spokoju ☺️ ale jest meeega gorąco a ja w domu w bluzie i grubych skarpetach 😳😳 nie pamiętam czy poprzednio też tak miałam, ale wtedy był to w sumie styczeń/luty więc może nie odczułam tej różnicy aż tak 🙈
Hehe ja też tak mam. Wczoraj łaziłam z bluzie i długich spodniach i wszyscy głupio patrzyli

Mam dylemat, bo czuję się zupełnie normalnie (poza zapchanym nosem).. Może to podrażnienienie szyjki macicy po trzech badaniach jednego tygodnia? Albo jakieś pęknięte naczynko od smarkania i kaszlu?
ja bym tez pojechala jak pisala poprzedniczka bo jakies plamienie ale skrzepy nie brzmia dobrze

reklama
Mam dylemat, bo czuję się zupełnie normalnie (poza zapchanym nosem).. Może to podrażnienienie szyjki macicy po trzech badaniach jednego tygodnia? Albo jakieś pęknięte naczynko od smarkania i kaszlu?
tak jak piszą dziewczyny, pojechalabym to sprawdzic. Moze byc tak jak mówisz, ze po badaniu. Ale jednak skrzepy to średnio brzmi :/ było to jednorazowe czy jeszcze coś plamisz?

Do góry